Kardeşim sağolasın başımda şu anda bir dert var bunun gerçek halini bana özelden yazarsan minettar kalırım.
Etkilemek istediğiniz kişinin bir resmini alın ve dört raptiyenin yardımıyla yatağınızın başucuna asın. resmin açısına dikkat edin! Resimdeki yüz ...................ve ek olarak bu işlemi uyguladığınız yatakta sizden başkası yatmazsa iyi olur, çünkü gerçekten etkili bir büyüdür.. bu büyü sayesinde resmini kullandığınız kişinin zihnini sürekli meşgul edeceksiniz. hani derler yha ''nereye baksam onu görüyorum'' işte ayne böyle..
Konu Mira tarafından (16-12-2009 Saat 22:24 ) değiştirilmiştir.
Kardeşim sağolasın başımda şu anda bir dert var bunun gerçek halini bana özelden yazarsan minettar kalırım.
"bela geri döndü!, tabi motorlarda"
arkadaşım ben sana başka bir yöntem werim kesin oluo
istediğin kişinin .. ayrı resmini .. ayrı poşetin içine koyup .. yol ayrımından .. ayrı yol aotasında yak ondan sonra .. ayrı külü .. ayrı yeni poşete koyup .. ayrı poşetteki külleri .. ayrı 4 yol ağzına dök we beklemeye başka tam 4 gün sonra etkisini anlarsın...................
deneyin pişman olmassınızzzzzzzzz
by urfali_michael
benim war olduğumu görebiliyorsan.....................
devilcrew arkadaşım bu resimde yüz ve sonrasında yazan noktalara ne gelecek bak orayı anlamadım yazamısın
sezaroo7 ... yerlere hep.. geliyor galiba ne dersin?
arkadasm acık tarif vermk yasak sitede özellıkle ole yazıldı anlaslmsn dye
iyide üstteki çok açık ya belli resmen![]()
onu arkadasımız dırek yazmış bellı resmen deıl zaten okadar
hele şükür bazı üyeler anlamış forum kurallarını.
arkadaşlar tam tarif vermek yasaktır.tam tarif vermek isteyen arkadaşlar doğu ezoterizmi uygulamalarına yazsınlar.
yarım olan tarifi tamamlamakta yasaktır.
bu uyarıdır.
Sil gözünün yalnızlıklarını...
O an fısılda duvarlara adımı.
Bin bıçak var sırtımda,
Biniyle de adaşsın...