bu konun mesela güzel, ama yuva yıkmak konunda ise seni eleştirdim.
kullanılmış bir at nalı alınır üzerine sevdiginizin adı yazılır
..... duası yazılır bunu ayak basılmıyacagından emin oldugunuz bir topraga gömülür..(mezarlık asla olmaz)
kaynak:adapazarındaki sevgili ... hocam
Konu Mira tarafından (10-11-2009 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
bu konun mesela güzel, ama yuva yıkmak konunda ise seni eleştirdim.
"bela geri döndü!, tabi motorlarda"
ben sana asla birşey söylemedim teşekkür ederim ciddiye alıp okuman bile beni mutlu etti.yalnız sadece buda oda büyü ve buda oda ögretiliyor buda ögretiliyor büyünün iyisi kötüsüde olmadıgını düşünüyorum ben her türlü büyünün günah olduguna inanan bir insan olarak
Büyünün her türlüsü dinimizce yasaklanmıştır. Peygamber efendimiz büyü konusunda (bunun dahi günah olduğunu bildirmiştir) açık kapı bırakmıştır. O da sevenleri birleştirmek ve yıkılacak olan yuvayı kurtarmak içindir. Ben sevdiğimden ayrıyım ve o acıyı çok iyi biliyorum. Yoksa benim kimseyle kişisel bir davam yok. Allah razi olsun. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın ve Rab'bim yar ve yardımcımız olsun.
Konu Mira tarafından (10-11-2009 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
amin.bende sevdigimden ayrıyım ama bugune kadar allah şahidimdir bir sürü büyü bildigim halde hiçbirine bulaşamadım bu herkesin kendi kararı ben hiçbir büyünün tarifini ne açıktan ne özelden vermedim seninde dedigin gibi herkesin vebali kendine..allah bian önce seni sevdigine kavuştursun dilerim..
Sağol arkadaşım, Yüce Rab'bimiz tüm sevenleri sevdiklerine kavuştursun. Onlara Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) efendimizin sünneti hayırlı bir evlenme nasip eylesin, Kadir Mevlâ'mız sevenlere Peygamber efendimizin deyimiyle dünya meyvelerinden bağışlasın. Onları kötülüklerle ayıranları ise Allah'a havale ediyorum, bana göre onlar beddua edilecek kadar bile insan değildirler.
sevdiğimin gözü benden başkasını görse Nolcak. Benim için içi yansın benim değerimi bilsin harıl harıl beni ansın ve arasın inşallah.![]()
--------------------
İçi yansa bile inadından dönmez ki salak
Dönmezsen dönme aptal, en fazla ölene kadar sevilirsin![]()
Konu nalligul tarafından (18-03-2008 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
nalligul en azından inadından vazgeçmesi için okunan dua var onu okuyabilirsin
sen çok yaşa nallıgül.. gülümsettin beni.yeni aşklar için oku bencede...enerjini en hayırlısı için kullan..
begyy paylaşım için sağol, ilgilenen, ihtiyacı olan için yararı olacaktır..