görünemiyorsak nasıl olucak?
Sevdiğinle evlenmek için
bu ayeti bir türlü evlenemeyen kızın veya erkegin sol gögsünün üstüne yazıp yazı silinene dek banyo yapmaması gerekir ayrıca sevipte bir türlü evlenemeyenlerde bu duayı aynı sekilde yazıp istedigi kişinin gözüne bir kere görünmeleri yeterlidir
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIYM
ve inelfezlıbiyedillahi yük ti hi men yeşaü vallahü zül fazlıl azıym
Konu Mira tarafından (13-09-2009 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.
görünemiyorsak nasıl olucak?
hakkatten görünemiorsak ne yapıcaz....
arapcasını yazmak lazım bence hangi ayet bu?babam sevdiğime vermiyor onun için işe yarar mı?
arapcasini yazmak gerekmezmi?
--------------------
evet hangi ayet ????
Konu heval79 tarafından (12-05-2009 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
bende ne dualar okudum ne karabiberler yaktım boşuna,sevdiğinizden evlilik talebi gelmiyor bence uğraşmayın.şimdi sadece allahım bana hakkımda hayırlısını ver diye dua ediyorum.bazen sevdiğimiz bizim kadar sevmiyor.güzel mevlam hepimiz için hayırlısını versin...
Arkadaşım banada yardımcı olursan inan çok sevinirim. Benim sevdigim bir insan war biz evlenmeye karar verdik ikimiz çok iyi anlaşıyorduk. Ailesiyle tanıştım annesi beni istemedi sebebi ise bizim görüşüp evlenmek istememiz çünkü annesi oğluna görücü usulüyle evlilik yaptırmak istiyo. Ben bu uygulamayı mı yapayım ? Benim sevdigimle aramda sorun yok sadece annesi onu onayıda olmazsa evlenemicez nolur yardım edin![]()
İnsan ya hayrandır sana ya düşman ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun yada hiç çıkmazsın akıldan...
agustos kardeşim sevdiğinin annesi üzerine inadını kırması için bişeyuler oku kendinei şirin kılamk için okumanı tavsiye ederim teşekkür ederim
cici kız bişi sorabilirmiyim senin bu verdiğin tarifi ben başka şehirdeki bir adama nasıl yapabilirm mesela yazsam veo gün resimleri göstersem olur mu beni aydınlatır mısın?