denenmismidir?
41 adet nohutu temiz suda güzelce yıka.Sonra hepsinin üzerine teker teker Fatiha oku,kullanılmamış toprak bir tencereye koyarak üzerine su doldur.Ve bir kağıt üzerine aşağıdaki duayı yaz,onu da tencereye koy.Ve üstünü kapatarak ateşin üzerine koy.Ve su bitinceye kadar kaynat.Su kaynadıkça istediğin kişinin kalbinde sevgi kaynamağa başlar.Sonra nohutları bir keseye koy.Kurut.İlerde soğukluk görürsen yine kullanırsın.Yine kullanılmamış tencerede kaynatırsın.
Duası: Bismillahirrahmanirrahim
Yühibbunehüm kehubbillahi velleziyne amenu eşeddu hubben lillahi.La ilahe illallahü Muhammedün resululahi Allahümme habbebeni ila fülanü.........................falani.
denenmismidir?
s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£...
Ben yapmıştım ama eksik yapmışım.Yeniden yapıcam.
toprak tencere olması sartmı yoksa normal çelik tencere olmazmı birde bu büyümü büyü gibi geldi öyleyse yapmamak lazım
kenzul hawas kaynak ama eksık sıyah nohut lazım demıstı bana bır hoca ayrıca kac kısı yaptı kımse de fayda görmedı benden sölemesı arkadslar
"özne olmayı bırakıp zamir oldum, edat oldum, yüklem oldum; ama senin gibi ask ile ihanet arasına bağlaç olmadım asla!!!
büyü tabiki bu ehli olmayan yapamaz ki.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Karda donuyorsun;şimdi uyku tatlı geliyor ama ölüyorsun...
bu duanın arapça yazılışı nasıl.noktalı yerlere önce karşıdakininmi kendi ismim mi yazlıalacak.kişi isimleri arasında başka kelime varmı teşekkür
Tutmamasının nedeni Fatihayı besmele ile okumanız, besmelesiz okursanızda büyü olur arkadaşlar
ayrıca ihlas suresi ilede yapılır...