senın adına sevındım hayatım ne guzel seyler yazmıssın cok mutlu oldum buradakı bı cok kısıyede moral olacak bu yazdıkların umarım Allah mutlulugunu daım ettırır en guzelını karsına cıkartır![]()
arkadaşlar bu konuda çok ciddiyim eğer 4 ay önce sevgilim beni terketmeseydi ben çaresizlikten arayışa geçmeyip lautiyi bulamayacaktım belki de hayatımın sonuna kadar bildiğim 5-10 duayla ibadet edip aklıma geldikçe allahın adını zikredip ettiğim duaların ne işe yaradığını bile bilmeyecektim. eski sevgilim allah senden razı olsun iyi ki terketmişsin beni iyi ki çektirmişsin o acıları ki ben acılarım dinsin diye sabah akşam dua edip allaha yaklaşmışım onun gerçekten varlığını hissetmişim gerçekten dua etmenin tadına varmışım gerçekten istemeyi öğrenmişim iyi ki yaşamışım o kötü günleri ...
evet yaşarken o kadar acıyodu o kadar kanatıyodu ki bu dert beni okudugum dualar işe yaramayacak gibi geliodu ama yaradı o an yaramasa bile işe yaradı ve ben öğrendim ki hiç bir dua boşa değil o an ettiğin de yerine gelmese bile başka bir hayırla sana dönüyor nolur arkadaşlar inanın herkese tavsiyem budur olmadı yaramadı demeyin sizin için hayır olup geri dönüyor o duakimler eski sevgilisine teşekkür etmek ister
))))
Konu @y_ısıgı tarafından (26-02-2010 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.
bütün kadınlar hayatlarının bir bölümünü BUDİST olarak yaşar; çünkü mutlaka bir öküze tapmışlıkları vardır
senın adına sevındım hayatım ne guzel seyler yazmıssın cok mutlu oldum buradakı bı cok kısıyede moral olacak bu yazdıkların umarım Allah mutlulugunu daım ettırır en guzelını karsına cıkartır![]()
aminnnn hepimiz için amin insallah en güzeli en doğrusu en hayırlısı çıkar ama zaten bak ne kadar hayırlı biyerdeyiz ortak amacımız dua etmek inşallahla başlayan her cümlemizde bile birbirimize dua ediyoruzallah kalbinden geçen ne varsa hayırlara çevirip sana ulaştırsın arkadaşım
bütün kadınlar hayatlarının bir bölümünü BUDİST olarak yaşar; çünkü mutlaka bir öküze tapmışlıkları vardır
teşekkürler canım çok güzel bir yazı yazmışsın ben teşekkür etmek istemiyorum ama onların sayesinde dua etmesini öğrendimallah dualarını kabul etsin canım
Başlı başına bir dünyadır aşk ya tam ortasındasındır merkezinde yada dışındasındır hasretinde...
amin canım cumlesının burda umıtle bekleyenlerın ve henuz burayı kesvedemeyıp kendı basına bıseyler yapmaya calısanların ellerını acıp Allah dıen herkezın dualarını kabul etsın ınsallah Rabbım![]()
amin allah hepimizin dualrını kabul etsin sevgiliden arılmak ta bir vesile işte rabbe yaklaşmak için![]()
Kim istedi de vermedi..? İstemesini bilmezsen alamazsın
ben evire çevire pataklamak istiyorum..![]()
Konu _Linda_ tarafından (03-07-2009 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir.
THeRe iS No GoD BuT ALLAH
LÂ İLÂHE İLL'ALLÂH
ALLAH'TaN BaŞKa iLaH YoKTuR