seviştikten sonra; borcum ne kadar?
bence artık sen de herkes gibisin
eski sevgilinin adıyla seslenmek, hitap etmek
seni sevmiyorum..hiç sevmemiştim..yalan söyledim
sen kimsin ki??
seni paraylamı verdiler bana..senden çok var
sensiz çok daha mutluyum
diet yapmıyormusun?
odadan çık havayı kirletiyorsun..
diğer
ismini,cismini herseyını al cık git hayatımdann,gelişinin de gidişinin de bi anlamı yok DEDIMMM HEMDE DUN GECEE HAKETTİ AMAAAAAAAA
mutsuz peri sana katiliyorum bu laflar bence kolay sarf edilebilecek laflar degil, dunya hali ne demisler asla ciktigin kapiyi hizli carpma o kapidan geri girmen gerekebilir. illa geri doneceksin anlaminda degil ama insan bu gibi lafalrdan sonra nasil bi daha yuz yuze bakabilirki ben diyemem acikcasi..
bu kelimelerin tamamına katılmıyorum, seven tam sever sevmeyen hiç sevmez, dostlukla gelen tatlı diller her işi yöne bağlar![]()
![]()
seven seviyorsa tam sevsin. sevmeyen sevmiyorsa adam gibi sölesin bence sevmiyorum demek de bir onurdur yol verirsin gider ,kabul edersin.. duygularını sömürmek ve bekletmek ,oynatmak bunları yapanları hengi kefeye koyalım??????????????????
bende katılıorum yusufcuk7 sana.
neden mı soledım o lafları her gelişi beni daha cok üzdü,adam gibi gelmedi bana hep sorularla,sorunlarla,soru işaretleriyle...
aska gucendım arkadaslar,içimden cıglıklar atarken susmayı ogrendım,kalsın ısterdım yanıbasımda ınanın kı ama haketmedını bıle bıle samımıyetsız gelıslerıne tahammul edemedım daHA fazla...
git DEDİM,İSMİNİ CİSMİNİ HERSEYİ AL CIK GİT HAYATIMDAN...GELİŞİNİN DE ANLAMI YOK GİDİŞİNİN DE...
ve gitti hep böle oldu aslında gittii sora yine geldi yine gitti..sevseydı,mucadele ederdı askının peşınde kosardı egosunun dill...
en son ona
nonoş dedım....
adam senin sevgine saygı duymuyor .. sonra kalkıp sen onu sevdiğin için saygı duyuyorsun senin sevgınden anlamayan birine sevgını vermen başlı başına bir saygı zaten en büyük saygı budur bu saygıyı göremeyen saygısızlara saygı göstermek senın kendıne olan saygını kaybetmendir bence arkadaşım...