Bu Yazdiğin Bir çok Yerde Var Mesela Medyumlarin Internette Kendi Sayfalarina Yazmişlar Bunlarin Tutacağini ,yada Tuttuğunu Gören Bilen Varmi Varsa Paylaşabilirlerse Iyi Olur
Sevilenin Eşyası Sevilen kişinin giydiği eşyasını alarak da büyü yapılabilir. Özellikle tene giyilen şeylerden çok yararlanılır. Böyle bir eşyanın bir parçası yırtılarak üstüne Tuncina duası yazılır. Sonra parça ateşe atılır. O kimse başkasına bağlı olsa da ona yüz çevirir ve büyüyü yapan kişiye gelir.
Bu Yazdiğin Bir çok Yerde Var Mesela Medyumlarin Internette Kendi Sayfalarina Yazmişlar Bunlarin Tutacağini ,yada Tuttuğunu Gören Bilen Varmi Varsa Paylaşabilirlerse Iyi Olur
bunun icin herhangi bi gun yada saat varmi acaba?ve duayı yazarken basina besmele yazicakmiyiz?
ben yaptim ama bir faydasini görmedim..
ramazanda yapmayın zaten ters teper
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
etkisi olanlar olmusmudur acaba..
[QUOTE=LOVE ME;229412]Bu Yazdiğin Bir çok Yerde Var Mesela Medyumlarin Internette Kendi Sayfalarina Yazmişlar Bunlarin Tutacağini ,yada Tuttuğunu Gören Bilen Varmi Varsa Paylaşabilirlerse Iyi Olur[/QUOTE ben yaptım hemde iki defa işe yaramadı...
arkadaşlar ben onca şeyine okudum yaktım ama bişey yok eşim iyice canavar oldu ben çok denedim denemedik bişey kalmadı ama ben artık bıraktım birsenedir adamda zerre kadar etki si olmuyo
işe yaramıyorsa yazmayın bu büyüleri formaa
tüncina derken hangisi iki tüncina var yazarmisin sagol