-
sevılmek için
قٍٍ ع ق س ب bır kımse persembe gununun ılk saatınde sekıllendırdıgı bır demır uzerıne bu harflerı ayrı ayrı naksetse sonra demırden bu plakayı basında tasısa herkez tarafından sevılır veya boynuna asarda kalbının hızasına dogru sarkıtırsa boylece tasırsa olmasını ıstedıgı muradına kolaylıkla kavusur.fakat bu plaka devamlı tasınmalıdır.
-
şekillendirdiği demir ne oluyor acaba?
-
paylasimin icin tesekürler.
Bir demir parcasina ben o yaziyi nasil yazcam?
-
walla arkadaslar ben kıtapda yazdıgı gıbı yazdım daha bılgılı arkadaslar yardımcı olursa ıyı olur ama benım anladıgım ınce demır olur cıvıyle falan bu harfler yazıla bılır sekıl derkende burda gosterılmıyo eger bı seklı olsaydı yazardı ınanın cok seyler var kıtapda ama yazamıyorum bazılarında tam olarak acıklıyo bunda acıklanmadıgı ıcn dusundugum gıbıdır
-
Arkadaşlar adim volkan allah dostu birinsan olmaya calişyorum sizlere inanmiyorum ya bu sacmaliklara nasil inanyorsunuzneymiş demirin ustune yazaip boiynunuzda tasicakmissiniz herkes sevecekmis ya kalekteri huyu iyi insani herkes sever allahin ayetleri demire yazilip boyunda tasinmaz
allahin ayetleri sadece okunur bol bol nas kevser felak ve fatihayi ayetül kürsuyu okuyun ve bildiginiz butun kucuk buyuk ayetleri okuyun birkere ayetül kürsüyü okumadan evden cikmayin besmele cekmeden hic bir işe başlamayin besmele cekmek yapacaginiz birişiçin allahin rizasini alip baslamak demektir ve sis siz olun buyuden muskadan uzak durun
gunahini ödüyemesiniz allahin ayetleri sadece cocuklara yazilip buyunlarinda tasinir oda okuyamadiklari icin
bakin eyer sevilmek istiyorsaniz bu söyliceklerimi uygulayin sabahlari erken kalkin ve sabah namazinizi kilin kuran okumasini bilyorsaniz namazdan sonra mutlaka kuran okuyun bilmiyorsaniz türükce mealini okuyun sonra ellerinizi yaratana acip şu duayi edin
allahim bügün yeni yaratilmiş bir gündür.bugünü sana itaat etmekle bana ac.bügünü,beni bagişlamak ve senin rizani kazanmakla sona erdir benden kabul edecegin bir iyilikle bugünde beni riziklandir bugünü benim için tertemiz kil ve bugün tüm hizmetlerimikat kat ödüllendir bügün işleyebilecegim her hangi bir günahimi da bagişla çünkü sen aciyansin esirgeyensin bagişlayansin sen sefkat sahibisin ve sen cömeretsin evet arkadaşlar hergün sabah bu duayi edin sonra imkaniniz varsa yetim bir cocugu imkaniniz el verdigi müttetce yardim edin fakirlere yardim edin günlük namazlarinizi ihmal etmeyin göreceksininzki sizi allah sevecek ve sevdigi kullarina sizi sevdirecektir bu arada anNEnİZE babaniza ve ayledeki yaslilariniza da iyi davranin böş verin demiri tahtayi allahin ayetlerinikalbinizde taşiyin SAKIN MEDYUMLARA BÜYÜCÜLERE İNAN MAYIN O YOLLARA BAŞ VURMAYIN SONRA GÜNAHINI ÖDÜYEMESSINIZ allah yar ve yardim ciniz olsun
amin
-
arkadasım bırıncısı bu buyu falan degıl ıkıncısı gercekten soledıklerıne katılıyorum ama bende gercekten guvendıgım bı kıtapdan yazdım ama denemedım belkı arkadaslara yarar dıye yazdım senın nasıhatlarını burdakı herkez bılıyo emın ol bence sen buyu bolumune bıraz goz at
-
kuran-ı kerimle her derde deva başlıklı konuyu okuyun
en iyi dua rabbimizin sözleriyle dua etmek
benim duam kabul oldu çok şükür
bir kez okudum aradı
okumaya devam edeceğim
-
hangı duayı bır kez okudunuz?
-
civi ile kaziyabilirsiniz bence