Güzel paylaşımın için teşekkürler canım...A.E.O
Bismillahirrahmanirrahım Euzü bi kelimatillahit tammeti min şerri ma haleka ve zerae ve berae min şerri ma yenzilü mines semai ve min şerri ma ya'rucü fiha ve min şerri fitnetil leyli ven nehari ve min şerri külli tarikın illa tarikan yatruku bi hayrin ya rahman
REsulü Ekrem (s.a.v.) Mirac'a çıktıgı zaman şeytanlar ellerinde ateşler olduğu halde toplandılar.Ve Resulü Ekrem'i yakmak için saldırmaya başladılar.Bunun üzerine Cebrail (a.s.)geldi ve:"Ya Muhammed (s.a.v.)bu duayı oku."dedi. REsulü Ekrem (s.a.v.) bu duayı okuyunca onların ellerindeki ateş söndü,kendilerini de Allah Teala helak etti.
"Bu mübarek duayı yazarak üzerinde taşıyanlar,şeytabların ve cinlerin şerrinden kurtulurlar.
Muhammed b. Vasi her sabah namazına müteakip şöyle dua ederdi.
Allahümme inneke sellatte aleyna adüvven basıyran bi uyubina yerana hüve ve kabilühu min haysü la nerahüm.Allahümme fayishü minna kema ayestehu min rahmetike ve kannıthü minna kema kannattehu min afvike ve eb’ıd beynena ve beynehu kema eb’adte beynehu ve beyne cennetike inneke ala külli şey’in kadiyr.
" Allah(c.c)'ım Sen bize bir düşman musallat ettin ki o ve maiyyeti bizi ve kusurlarımızı görür, fakat biz onu göremeyiz. Allah(c.c)'ım, onu rahmetinden ümidini kestirdiğin gibi bizdende onu mahrum et. Afvından ümidini kestirdiğin gibi bizdende ümidini kestir. Rahmetinle onun arasını uzaklaştırdığın gibi bizimlede onun arasını uzaklaştır. Zira muhakkak ki senin gücün her şeye yeter sen her şeye kadirsin."
Bu zat bir gün mescide giderken şeytan karşısına çıktı ve;
- Beni tanıdınız mı ? diye sordu
Muhammed ;Hayır bilemedim kimsiniz dedi
İblis ; Ben İblisim deyince
Muhammed ;Ne istiyorsun diye sordu
İblis ;Senden ricam şu istiazeni başkalarına öğretme, bende bunun karşılığı olarak sana dokunmam dedi.
Muhammed b. Vasi ; Andolsun ben bunu herkese öğretirim. Sende elinden geleni yap dedi.
Not : Bu dua çok müessirdir. Okunduğu vakit şeytanın belini kırar.
Arkama ßakmam..
AsLa Démém..Kéşké'Léri Sévmém!!
Arkadasim, ben bu konuyu daha önce acmistimniye benim actigim konuyu birkez daha aciyorsun
--------------------
6 saat farkla sen benden önce acmissin![]()
Konu Deli_Kadir tarafından (06-05-2009 Saat 04:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
yazip evde bir yerde bulundursam ayni etkisi olurmu?
Şeytanı Mahveden Dua
BismillahirRahmanirRahim
„Euzu bivechillahil keriym
ve kelimatillahit tammatilletiy la yucaviz hunne berrun
ve la facirun min serri ma yenzilu mines semai
ve ma ya’rucu fiyha ve min serri ma zerae fil ardi
ve ma yahrucu minha ve min fitenil leyli
ven nehari illa tarikan yatruku bihayrin ya Rahman.“ Cinlerin aralarindan Ifrit diye bilinen en güclüleri, Resuli Ekrem’in Mi’rac olayinda semaya yükseldigini haber alinca, büyük telasa düsüyor ;
„Sayet Muhammed (a.s.) semalari tanir, Allah’la biraraya gelirse, artik önüne gecilemez olur“ diyerek bütün gücleri ile Rasulullah Aleyhi’s-Salam’in üzerlerine saldiriyorlar.
Iste o zaman Cebrail Aleyhi’s-Selam Efendimize bu duayi vahyederek korunmasini ögretiyor… Bu duayi okuyunca da Rasulullah Aleyhi’s-Selam, zarar vermek isteyenlerin hepsi yaniyorlar!..
Dikkatimi çekti ;Allah’la biraraya gelirse, artik önüne gecilemez olur“(sanki bir şey yapıbileceklerde Efendimize(s.a.v) saldırmaya çalışıyolar…yani anlaşılacağı gibi şeytanın sözleri vesveseden ibaret bir gücü yok şayet içinizden birine çok vesvese geliyorsa okuyun)
Muhammed b. Vasi her sabah namazına müteakip şöyle dua ederdi.
" Allah'ım Sen bize bir düşman musallat ettin ki o ve maiyyeti bizi ve kusurlarımızı görür, fakat biz onu göremeyiz. Allah'ım, onu rahmetinden ümidini kestirdiğin gibi bizdende onu mahrum et. Afvından ümidini kestirdiğin gibi bizdende ümidini kestir. Rahmetinle onun arasını uzaklaştırdığın gibi bizimlede onun arasını uzaklaştır. Zira muhakkak ki senin gücün her şeye yeter sen her şeye kadirsin."
Bu zat bir gün mescide giderken şeytan karşısına çıktı ve;
- Beni tanıdınız mı ? diye sordu Muhammed ;
- Hayır bilemedim kimsiniz dedi İblis ;
- Ben İblisim deyince Muhammed ;
- Ne istiyorsun diye sordu İblis ;
- Senden ricam şu istiazeni başkalarına öğretme, bende bunun karşılığı olarak sana dokunmam dedi. Muhammed b. Vasi ;
- Andolsun ben bunu herkese öğretirim. Sende elinden geleni yap dedi(çok güçlü duadır okunduğu anda şeytanın belini kırar)
Konu Mira tarafından (16-04-2010 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir.
Konu için teşekkürler kardeşim
Allah razı olsun
Teşekkürler Allah razı olsun..
BEN KIM MIYIM ? Duymasini bilene SES cekmesini bilene NEFES gitmesini bilene HEDEFIM degerimi bilene SEDEF yasamasini bilene HAYAT
sevmesini bilene YUREK sulamasini bilene CICEK yuregini sunmasini bilene KIYMET savasmasini bilene (ZAFER) im
ben yurekliyim yuregimin karsiliginde YUREK isterim INSAN INANDIGI SEYLER UGRUN......A MUHTESEM HATALAR YAPABILIR VE BEN
HATASINI BILENLERDENIM...
Ben Neysem O'yum
Amin cümlemizden razı olsun