-
Şeytaniler Ve Elektrikli Sandalye
idam şekillerinin sembolik anlamlari vardır.Kılıçla idamda ;kılıcı tutan el `tanrının adalet dağıtan elidir`.Giyotin tanrının adaletinin gökyüzünden inmesini simgeler.ip ile idam köpek tasmasi aşağılamasıdır ve sandalyeye vurulan tekme bu asağılamayı perçinler.Eski dönemlerde de kaziğa geçirme,uçurumdan atma,aç ve vahsi hayvanlara verme gibi değişik uygulmalar vardı.Ama zamanların en ilginç idam yöntemi elektrikli sandalye dir herhalde.
Mahkum yatar pozisyonda değil ,ayakta değildir.Bir idam mahkumunun olabileceği ihtişamlı halindedir.Kollarını iki yana koymuş ,adeta bir kral tahtında oturuyordur.Kafasında tacı.
ABD'de uygulanan bu idam şekli nasıl icat edilmiştir? ABD Pensilvanya masonlar merkezi baş masonu McCain İsaac (Makkeyn Ayzek) 1941'de gizli, yeminli bir belge açıyor.
Efendimiz talimat uyarınca Benjamin Franklin'nin vasiyetidir. (Bu vasiyet bilinen anlamda değil, sır vasiyetlerden biridir.)
Her türlü kötülüğü yapan insanlar şeytanın tahtında taç giyecek ve seçilen bu insanlar kutsanacak. Şeytanın ruhuna, ordusuna katılacaklardır. Bu bir törendir. Taç giyme töreni olacaktır. Tahta çıkıp ruhlarını efendilerine, şeytana vereceklerdir. Zira bu tahta oturma sebepleri, işledikleri suç ve günah neyse ruhlarını bunları kahramanca işleyerek şeytana ruhlarını satmalarındandır." Buraya kadar olan bilgilerin ikinci bölümünde şöyle devam ediliyor:
"Bir idam şekli olacak ki daha öncekilerine benzemeyecek.
Bir taht olacak. (Elektrikli sandalye) Oturtulacak. Kafasına taç takılacak. Bir törenle tahta oturtulanların kulağına kendileriyle ilgili sır söylenecektir."
Elektrikli sandalye teknolojik yeni bir idam cesidi mi yoksa kötülüğü ispatlanmiş ruhların şeytana sunuldugu bir rituel mi?
Konu Selene tarafından (16-09-2009 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir.
Sebep: yazım yanlışı
-
hiç böyle bakmamıştım olaya.sahiden şaşırtıcı.ürperdim resmen..
Konu Selene tarafından (08-08-2009 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.
-
peki suçsuz olupta bu sandalyede idam edilenlerin akıbeti ne oluyormuş
-
bende bu yazının kaynağını merak ettim?
Bu Konu İçin Etiketler