bilmediğiniz şeyleri okumayın![]()
Aşağıda yazılanları yazıldığı gibi okuyacakmışız.Hangi dil bilmiyorum ama ben okudum ve işe yaradı.Zaten önemli olan inanmak.
Micama! goho Pe-IAD!
Zodir com-selahe azodien biabe os-lon-dohe!
Norezoda cahisa otahila Gigipahe; vaunudel-cahisa ta-pu-ime qo-mos-pelehe telocahe; qui-i-inu toltoregi cahisa i cahisaji em ozodien; dasata beregida od toreodul!
Ili e-Ol balazodareji, od aala tahilanu-os netaabe: daluga vaomesareji elonusa cape-mi-ali vaoresa CALA homila; cocasabe fafenu izodizodope, od miinoagi de ginetaabe: vaunu na-na-e-el: panupire malapireji caosaji. Pilada noanu vaunalahe balata od-vaoan.
Do-o-i-ape mada: goholore, gohus, amiranu!
Micama!
Yehusozod ca-ca-com, od do-o-a-inu noari micaolazoda a-ai-om!
Casarameji gohia: Zodacare! Vaunigilaji! od im-ua-mar pugo pelapeli Ananael Qo-a-an!
Konu electra tarafından (01-03-2009 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
bilmediğiniz şeyleri okumayın![]()
ama işe yaradı? wicca lık ta bilmicek birşey yok
![]()
ne biliyorsun belki beyninde istemediğin bir yeri harekete geçiriyor.belki başkasının hizmetine giriyorsun![]()
hos geldin elektrapeki bu hangi dilden yazili ben anlamadim gerci sende belirtmissin sey komik gelmesinde acaba kizilderelilerin ayinlerimi acaba degisik geldi birde melek dili diye bir kac yazi okumustum belki onlardandir . Belki bilen biri cikar
Adalet ile zulüm karşılıklı iki yol gibidirler. Birine yönünü dönen ötekine arkasını çevirmiş olur. Siz adalet yolunda ilerleyin ki, zulüm arkanızda kalıp sizden uzaklaşsın.
Ama başlarken Bismillahirahmanirrahim dedim.Ne olur ne olmaz diye.
anlamadım oylarım derken :S
ne biliyim ilerde seçim filan olursa anket oylar sana![]()
xD peki daha küçüğüm ama inşallah hayırlısıyla bir de aday olurum :P