emeğine sağlık. kaynak belirtirsen dahada güzel olur![]()
Bu oldukça kolay bir büyüdür. Yalnızca tütsü yakıcısına, çabuk alevlenir mangal kömürüne ve bir çimdik gül taç yaprağına ya da civanperçemine (Achilla millefolium) ihtiyacınız var. Bu büyüyü her Salı günü yeni ay'dan sonra ve eğer mümkünse Venüs'ün saatinde yapın.
Yaprakları tütsü yakıcısına atın ve duman çıkarken, bu dumanın içinde ya da kömür korlarında sevgilinizin yüzünü hayalleyin. Büyünün gerçekleştiğini hissedene dek şu sözleri tekrarlayın:
Şifalı otlar, yanın ateşte
Götürün beni kalbimin isteğine.
Konu sirius tarafından (12-02-2008 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.
emeğine sağlık. kaynak belirtirsen dahada güzel olur![]()
Büyü arşivimden düzenleyip buraya eklediğim için kaynak belirtemiyorum. Kaynağım geniş ve çok çeşitli yerlerden alındı. Özür dilerim.
peki gereken zamanlarda fikir alışverisinde bulunabiliriz ozaman
tabiki bulunabiliriz...
aktif paylaşımsa konu bende varım elimde anadoludan şamana latinden islam öncesi araba japondan havasa kadar iyi bir yelpaze var
Gül gül dedi bülbül güle gül gülmedi gittiBülbül güle gül bülbüle yar olmadı gitti
<div class='quotetop'>ALINTI(Şaman @ 14 10 2006, 13:02 ) [snapback]17822[/snapback]</div>Bu sitede engin bilgilere sahip insanlarla tanışacağımı hissetmiştim. Sanırım hissettiklerimden biri sensin şaman. Çok değerli insanlar var burda... Bi kaç kişi daha sezinliyorum. Zamanla onlarlada tanışıcaz.aktif paylaşımsa konu bende varım elimde anadoludan şamana latinden islam öncesi araba japondan havasa kadar iyi bir yelpaze var
[/b]
büyü yaparken salı gününün bi özelliği mi var efendi,başka biyerde de okumuştum büyü salı yapılırsa etkili olur diye?
her yapılan büyünün, ne için yapıldığı, kime yapılacağı, iyi birşey içinmi yoksa kötülük içinmi yapılacağı gibi kriterler vardır. Bunların hepsi göz önünde bulundurularak zaman belirlenir. Bu büyü salı yapılması gerikiyormuş.
ben yüzlerce büyü öeneği bilirim ama bölesini ilk kez duydum...peki çok etkilimi?daha etkili bir daha tesirli ve karşı tarafı alevlendirecek bir formülü paylaşır mısın ?