| | #1 |
| Guest
| Bu yöntemi birkaçyıl önce bir arkadaşımdan duyup uygulamıştım ama o büyü hakkında bilgi edinene kadar büyü olabileceğini düşünmemiştim bilmiyordum. Sanırım bu da bir büyü olsa gerek.. İçeceğiniz sigaranın üzerine sevdiğiniz insanın adını ve soyadını yazıp onu düşünerek hayal ederek içiyorsunuz ve o da sizi düşünmekten bir hal oluyor... Ben denediğim zamanlar ne yalan söyliyim faydasını görmedim belkide düşündü beni ama bunu hiç sıcağı sıcağına öğrenme fırsatım olmadı. Bahsettiğim kişilerde işe yaradığına şahit oldum tabi... Örnek vercek olursak; bir bayan doktr arkadaşıma bahsetmiştim bi r gece nöbetinde hemşireye bahsetmiş birlikte denemişler... Anlattığına göre kendi si düşünerek içtiği kişinin aramasına imkan vermediği halde uzun zamandır o kişiden haber alamadığı halde ertesi gün aramış o kişi ve gece hep seni düşündüm demiş... Hemşirede 2 haftadır ayrıldığı sevglisini düşünmüş ertesi gün sevgilis yine seni çok düşündüm gece demek için onu aramış ve barışmışlar... Yorum sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.... |
|
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 352 | ya içmeyen sigara falan. size daha iyi ve etkili bir formül kişinin adını bir muma kazıyın sonra bu mum eridikçe filanca kişinin de kalbi benim için erisin deyin yada kendinize göre bir söz ve o kişinin kalbinin bu mumla bütünleştiğini bu mumun o kişinin kalbi olduğunu hayal edin ve mumu yakın bu sırada mum kırmızı veya pembe olursa daha iyi olur. Basit bir ritüel ama etkili |
| | |
| | #3 |
| Guest
| haha güzel yöntemmiş bu da ama ben şimdi evde mum falan yakarsam bizimkiler anlar heralde yanlış şeyler yaptığımı ha bi de bişy sorucam mumun boyutu önemli mi ? Mesela doğum günlerinde kullanılan küçük ince mumlar var ya onlardan kullanırsam kimseye çaktırmam heralde |
|
| | #4 |
| Guest
| peki mumu yakıcaz ama sürekli başında durup eriyip bitene kadar bekleyecek ve düşünecekmiyiz beynim döner valla :S yoksa yakıp söndürüyomuyuz... Yada belirli bi süreliğine mi yakıyoruz ? |
|
| Reklamlar |
| | #5 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 11 | sadece ısımle olmaz fakat tılsım olursa yazdıgın yanına anında bitirirsin işi.senı çok hemde çok sever... |
| | |
| | #6 | |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: belcika Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 200 | Alıntı:
ozelden ulasabilirsin | |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 352 | sadece isimle soyisimle olur ama eğer etkinin güçlenmesini istiyorsanız o kişinin bir parçasını da ekleyebilirsiniz. Bu durumda işe yaraması için açıkçası kişinin enerjisine bağlı. Yani ne kadar ruhsal enerjisi iyiyse ne kadar çok aşkını kullanarak mumla o kişi arasındaki bağı iyi aktarır ve hayal edip, konsantre olursa o kadar güçlü olur. Ama bir tılsım, dua, muska veya benzeri şeylerle yapılırsa etki çok daha artar ve sizin kendi enerjinize artı enerjilerde eklenmiş olur. Mumun ebatı önemli değil muma aktardığınız enerji önemli. Mum eridikçe o enerji evrene salınır ayrıca benzeşim yasası gereği benzer olay benzer olayı meydana getirecektir. Artı birde düşünce konsantrasyonu nedeniyle çekim yasasıda kullanılmış olur. Ama kişinin psişik enerjisi o kadar iyi değilse işe yaramayabilir yada ritüel güçlendirilmeli veya belli periyotlarla tekrarlanması gerekir. Forumda mum ve maji arasındaki ilişki konusunda çok daha açıklayıcı ve doğru yazılar vardı sanırım. |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 10 | tükenmez kalemle mi yazılıyo peki? |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 11 | Ya Ustune Kaziyacan Oyle Kalemle Olmaz Civiyle Daha Rahat Olur |
| | |