-
Sihir İptali.Kendiniz Yapun
güsel kardeşlerım arkadaşların ısrarları ve isteklerı üzerıne yazmaya karar verdım bir kaç şey var bunlardan biri sihir iptali.....gununuzu bulabileceginiz şeklide yazıcam saat ve gunu naıl bulacagınızıda bundan sonra atıgım konuyu okuyun....sihir iptalini yapacagınız gunden önce bir gun oruç tutunuz yalan dolan herşeyden uzak olunuz.erteı gun hesaplanmış saatınızde okumaya başlayacaksınız..öncesinde boy abdestı ve namaz abdestı alınızı.allah rızası için 4rekat namaz kılınız.sonrasında küçük bir ocakta gunluk veya mahlep tutsuleyınız..kuçuk bir ocagın ustune kıremıt koyarak ocagı az yakmak kaydıyla hafıf hafıf mahlep veya gunluk atınız.tutsu başladıgında okumaya başlayınız ama tutsuyu fazla atmayın dumandan okuyamazsınız...bişi daha okuma yapacagınız odada resım bıblo çocuk oyuncagı bebek gibi şeyler olmamalı.temız olmalı sizde aynı şekilde temız olunuz.beyaz elbiselerınız varsa beyaz giyiniz...tutsu hafıfçe devam ederken 1 fatıha 3 ihlas okuyup önce peygamber efendımızın ruhunave butun enbiya ve evliyaların ruhuna hasıl olan sevaba hediye ediniz.ve tekrar bir kerefatıha 3 ihlas okuyup imam ali hazretlerının ruhuna abdulkadır geylani hazretlerının ruhuna veysel karanı hazretlerının ruhuna.muhammed bahaddın nakşibendi hazretlerının ruhuna bagışladıktan sonra.buyulu kişi yere oturur.etrafına euzibillahımineşşeytanırracım.bismillahırahm anırrahım diyerek sag elinin işaret parmagıyla bir daire çizer.kendi etrafında.7defa aksemtu aleykum ya sükkani hezl mekan der ve dört bir yanına üflersın..bu odada yaşayan ruhanı sakınler zarar görmesin diye..bu işlem tatmamlandıktan sonra 35 defa bismillahirahmanırrahımsonra 7defa nas 7defa feleksuresı ve 7defa ma katatüm min liynetin ev terektumuha kaimeten ala usliha fe-biznillahi ve liyuhziyel fasıykıne okunur.7defada ka 'le musa macitüm bihissihira innallahe seyib tuluhu innallah la yuslihun amelel müfsidin diyip bütün yuapılan sihirleri iptal ettım dersınız...önünde bir tas su olurda ona okursan ii olur 7 sabah içebeilirsin...okuma bitince ecibu eyyuhes sakınune fi hazel mekan berakallahu fiyküm ve aleyküm.7defa okunur.ondsan sonra daireden çıkarsın...kendi burucunuzun saatinde okuma yapılmaı gerekli..yıldızına ve saatine göre yaparsan anında sonuç verır...bu sihiri iptalin en önemli etkeni şudur.yukarıda adı geçen mubareklerın adını andıgınız zaman.o mubareklere hizmet eden bütün melekler ve ruhanıyeti yanınızda olur ve o okudugunuz ayetin meleklerının de yardımı ile o büyü veya sihir o anda iptal olur.binlerce defa kendim denedim..şimdi yıldız saat hesaplanması hemen o konuyuda açıyorum şimdi...
-
yenı baslıkda degolde buraya yazsaydın keşke damla saol agzına saglık guzel paylaşım olmus
--------------------
bu yıldız saatı hesabınıda yazarsan tam olacak
Konu KANREVAN tarafından (12-03-2008 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
-
Bu tarife ve şekle göre bozabilen varsa haber versin...Mümkün değil.
-
damla61 bizde muhabbet için biseyler bekliyoruz
-
bu tarıf yuzlerce defa denenmiş sahıh tır kardeşim aksını ikna eden varsa hodri meydan....buyur tartışalım hodri meydan çık kardeşim bilginin derınlıklerını dök buraya ki açılalım.hem sen kendi tarıfını verıyosun mumkun olmayan sensın gusel kardeşim 100 lerce defa denenmiş hocalarım bile denedi yuzlerce defa tabi yaparken yapılmaması gereken hatalar...bunlar önemli bişi daha kafana takılanı sor mumkun olmayanı ben sana anlatırım
--------------------
menzilden çıkmıştır bu tarıf sen nerden çıktın sölede bilelim
--------------------
şunu yazmayı unuttum gusel kardeşlertım icazet alın..
Konu damla61 tarafından (13-03-2008 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.
-
damla61, Terbiyesizleşme sözlerine dikkat et..!!!!!
''7defa aksemtu aleykum ya sükkani hezl mekan der ve dört bir yanına üflersın..'' diyorsun...Burası çok yanlış. Başıda sonuda yanlış...
Yüzlerce defa denediğine göre gece gündüz bu işi yapıyorsun demektir..
Devam et ve sakın ara verme...
Ağzı olan konuşuyor, klavyesi olanda döktürüyor işte...
-
gusel kardeşim hodrı meydan dedım yıne sölüyorum bu tarıfın yanlış olan tarafı ne orayı söylede paylaş bize açıklık geır ve bende burda olim dedın gibi agzı olan yazıyo ne yazdıgını görimki açıklık getırım o olmayan beynıne
--------------------
esprımın acılı tarafı oldugu gibi tatlı tarafıda vardır anlayan vardır anlamayan vardır sen kustahsın o yuzden kısdım sana..anlıyorsan kendine sakla ....
Konu damla61 tarafından (14-03-2008 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.
-
Sen önce ne yaptığının farkında olmaya çalış. Laf üretme.
Açıklama için gerekli işareti verdim ve bekledim belki yazarken unutmuşsundur düzeltirsin diye ( o kadar uzun bir kısımda unutulmaz ya neyse...)
Hala idda ettiğine göre demekki bilmiyorsun...
Şansını zorlama mahçup olursun.
Konu benim için kapanmıştır.
-
bişi daha sölim uyarı yazmayın boşuna bu kustahları buraya koymayın daha iiii olur.ve dedım gibi inan arkadaşlar var guvenen arkadaşlar var kesınlıkle denenmiş sahıhtır yuzlerce defa
--------------------
açıklık getırecek bişi yok orda ne yazdıgımı neyın ne oldugunu çok çok ii biliyorum guselim musade istenırken üfmek gibi
buna gerek duymadım açıklıga çünkü gerek yokta ondan bu işlemi etkilemez
--------------------
konu böle kapanır biti başka yerde ara
Konu damla61 tarafından (14-03-2008 Saat 21:59 ) değiştirilmiştir.
-
Üflemekle hiç alakası yok. Hala sallamaktan vazgeçmiyor ve idda ediyor...
Bil-mi-yor-sun...