-
Sihirbazlarin Sihirlerini Bozmak Için
Size yapılan her çeşit büyünün bozulması ve yapılacak büyünün tutmaması için "Vela yüflihus sahirü haysü eta" 1394 ve "Min şerrin neffasati fil ukadi" 1948 defa okuyunuz
-
büyücülük ayrıdır sihirbazlık ayrıdır sihirbaz gölaldatmacası yapar büyücüler farklı calışır büyücülerin büyüsünü bozmak desek nasıl olurdu sence sihir denilen seyde aldatmacadan ibaret bozulmaz sadece uyanıksan farkedersin
-
Ya teşekkür ederim bunu söylediğiniz için o kadar cahilim ki bunu ayırt edemeyecek kadar bu konuya değindiğin iyi oldu herkes aydınlandı sihirbaz görsel aldatmacadır diğeri manevi ve spiritüel IQ nuzu ayakta alkışlıyorum
-
ben cahilsin demedim böyle düşünme sadece konu baslıgı böyle olsaydı dedim sen bilirsin konu senin benimkide yorum ablacım
-
Konu başlığında gerekli moderatörler uyarır size ihtiyacım yok teşekkürler ayrıca ablam değilsiniz
-
sakin olalım konu dağılmasın.tartışma çıkmasın.forum üyelerin neyin ne olduğunu bilecek kapasitededir.burada yok büyü şu sihir şu denilmesi anlamsız.konu ve paylaşımın için teşekkür ederim margil.
-
benim amacım seninle tartısmak degil margil dogruyu söyledim sihirbazlık ve büyücülük ayrı mesleklerdir sadece bunu anlatmak istedim modlarında uyarı yapıp yapmayacagını bilemem ama gercek bu
--------------------
amacım konuyu dagıtmak degil asla paylasımına saygı duyarım sadece baslıgın böyle olabilirdi dedim
Konu yellowroza tarafından (05-02-2008 Saat 04:30 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
-
konu daha fazla dağılmasın. konu kaldığı yerden devam edebilirmi?
-
elbette devam eder basarılar dilerim margil
-
İkinci Olarak Konu Başlıklı Açılan Konudaki uygulamada güzel uygulanabilir nitelikte yalnız bunun uygun bir düzeni olması gerektiğini düşünmekteyim.
Margil siz uyguladınız mı bunu diye sormamı mağzur görünüz...Bazı usul eklenmeleri yapılacağını düşünmekteyimde bu şekilde uygulanıp sonuç alıp almadığınızı merak etmekteyim...
vesSelam
Konu Nagmagayil tarafından (05-02-2008 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.
Sebep: yok