+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa
1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 19 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: sıkıntı için

yalandünya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    10

sıkıntı için

arkadaşlar benim derdim şu içimde bitmek bilmeyen mutsuz sıkıntılı ve sinirli halim.sevinçlerim hep anlık.sürekli içimde bir sıkıntıyla dolaşıyorum.mutlu olup şükredeceğim bir çok şey varken ben aksine hep gerginim.hep kötü bir his.kendimi bir türlü rahatlatamıyorum.örneğin bi işim olsun istedim ayaklarım üstünde durayım istedim. bugün görüşme için hoş bir haber geldi sevindim ama yine anlık.onun bile gerginliği kapladı olmassa başaramassam yada işe başladığımda hemen bıkıp işten ayrılırsam gibi düşünceler sardı.hiç bir işde başarılı olamıyorum.çok istediğim bir işe giriyor sonrada çıkmak için bahaneler arıyorum.sürekli bıkkın bi halim var.sanki tüm hayatım kapkaranlık ve duvarlar beni boğmak için üstüme üstüme geliyor.namaza başlasam diorum onu da yapamıyorum.hiç bir şeyden mutlu olmuyorum.sürekli arabesk bir ruh haliyle geziyorum.düşüncem düşüncemi tutmuyor.sürekli fikir değiştiriyorum.sanki birin elindeki kumandayla yönetiliyorum.hep değişkenim.hayatımda hep aksilikler terslikler.ameliyat olmak için hastaneye yattım onda bile anestezide şoka girip ameliyatımı olamadım.herşeyim ters ne istesem olmazları oynuyor.kendimi nasıl yola sokucam bana yardım etmenizi istyorum.bunun nedeni ne olabilir? bir duası var mıdır?neler yapabilirim?yardmınıza ihtiyacım var.cidden çok bunaldım...bu konularda bilgisi olan arkadaşlarım varsa bana yardım edebilir mi?şimdiden tşk ediyorum...

birdamlasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    10
    sevgılı kardesım ALLAH rdımcın olsun oncelıkle bende bır ara boyleydım cok bunalmıstım ama su duayı gercekten kalp gozu acık bır teyzem verdı o bu konularda cok bılgılı temız kalplı dedıklerı olur falan....ıste kelımeler yetmez sımdı o teyzemı anlatmaya neyse bana su duayı vermıstı.dua su:ya settar ya hafız laılahe ıllallah muhammeden resulallah ben sıkıntılı zamanlarımda hep okurum ıse yarar.umarım sendede ıse yarar.ALLAH a emanet olun kardesım
    BENI BİR BİLİRİM BİRDE BENİ YARADAN .......

yalandünya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    10
    ilgin için çok tşk ederim.çok bekledim yardımcı olan olurmu die.ama bir tek sen yazmışsın.allah razı olsun.belirli bir sayısı var mı?

derennur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    44
    bu tür sıkıntılar genelde hep yaşadığımız şeyler ama bazen fazlasıyla kaplıyo insanı sanki haytında hiç bir şey yolunda gitmeyecek gibi bu sitede olan sıkıntı icin dualara ve kitablarında yazan sıkıntı dua larından bak bende genelde bende böyleyim ama bunun şeytanın bizim imanımızla uğraştığıiçin gerçekleştiğini unutma allaha tevekül et ve duaile ondan yardım iste yoksa umutsuzluklar insanı daha bir cıkmaza cekiyor allah yrdmcn olsun

İtibar Puanı
    11
    öncelikle sana hayatın üzeirnde değişikliği öneririm biyolijik saatinle oyna herşeyi tersine yap
    saatini sağa takıyosan sola tak bide yunus aleyisselamın duası var sürekli onu oku gerçkten çok faydasını gördüm

İsYaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    1765
    Alıntı yalandünya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim derdim şu içimde bitmek bilmeyen mutsuz sıkıntılı ve sinirli halim.sevinçlerim hep anlık.sürekli içimde bir sıkıntıyla dolaşıyorum.mutlu olup şükredeceğim bir çok şey varken ben aksine hep gerginim.hep kötü bir his.kendimi bir türlü rahatlatamıyorum.örneğin bi işim olsun istedim ayaklarım üstünde durayım istedim. bugün görüşme için hoş bir haber geldi sevindim ama yine anlık.onun bile gerginliği kapladı olmassa başaramassam yada işe başladığımda hemen bıkıp işten ayrılırsam gibi düşünceler sardı.hiç bir işde başarılı olamıyorum.çok istediğim bir işe giriyor sonrada çıkmak için bahaneler arıyorum.sürekli bıkkın bi halim var.sanki tüm hayatım kapkaranlık ve duvarlar beni boğmak için üstüme üstüme geliyor.namaza başlasam diorum onu da yapamıyorum.hiç bir şeyden mutlu olmuyorum.sürekli arabesk bir ruh haliyle geziyorum.düşüncem düşüncemi tutmuyor.sürekli fikir değiştiriyorum.sanki birin elindeki kumandayla yönetiliyorum.hep değişkenim.hayatımda hep aksilikler terslikler.ameliyat olmak için hastaneye yattım onda bile anestezide şoka girip ameliyatımı olamadım.herşeyim ters ne istesem olmazları oynuyor.kendimi nasıl yola sokucam bana yardım etmenizi istyorum.bunun nedeni ne olabilir? bir duası var mıdır?neler yapabilirim?yardmınıza ihtiyacım var.cidden çok bunaldım...bu konularda bilgisi olan arkadaşlarım varsa bana yardım edebilir mi?şimdiden tşk ediyorum...
    Bu sen misin? Yoksa ben miyim? Yok yok bu biziz.. yani birçoğumuz.. ÖZellikle son çağlardaki insnaların en büyük derdi. Allaha hep dua et İnşirah suresini oku sürekli. İnan yanlız değilsin bir çoğumuz aynı dertten yanıyoruz hem de yok yere.. Mutluluğu kendi elind ebil vakit geç olmadan hayatını toparla. pozitif düşün zor biliyorum ama bi başla gerisi gelir.

delete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    22
    Arkadaşlar sıkıntıları dağıtan dua için "LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİL AZİM" birebirdir. Ama yanlış yazmış olabilirim burada. Bir de Hz. Yunus Peygamberimizin duası var o da kısa bir dua. Hangisini zikrederken içinizde bir ferahlk oluşuyorsa ona ağırlık vermenizi tevsiye ederim. Bir de Esma-ül Hüsna'larda Ya Fettah var. Allah yardımcmız olsun.

labohem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    59
    Selamun aleykum kardesim benim nacizane tavsiyem YA LATIYF ismi serifi vede LA ILAHE ILLALLAH ben bu mubarek isimlerden aldigim agiz tadi vede huzuru hic bir seyde bulamadim 1000 er kere de okuya bilirsin 100 er kerede sen kendin bir dene zaten baslar baslamaz huzur yaninda oluyor
    A.E.O
    Adalet ile zulüm karşılıklı iki yol gibidirler. Birine yönünü dönen ötekine arkasını çevirmiş olur. Siz adalet yolunda ilerleyin ki, zulüm arkanızda kalıp sizden uzaklaşsın.

meçhul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    38
    Alıntı yalandünya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlattıklarınız hiç de yabancı gelmiyor bana.Ben de sizin kadar olmasa da hemen hemen aynıyım.Allah yardımcınız olsun.Gönlünüze göre versin inşaallah istediklerinizi..Ama çareyi psikiyatrlarda aramayın.Onlar zerrre kadar fayda veremiyorlar.İlaçlar insanı daha da kötü yapıyor.Bu benim fikrim tabi ki.Yine tek çare Allah'a dayanmak.
    Çok bunaldığınız zamanlarda 7 defa İnşirah suresini okuyun..Felak-Nas,Ayetel Kürsi okuyun..Ve bir de Peygamber Efendimize bol bol salavat getirin..
    Sen ki Sana rağbet edenleri çok iyi bilirsin;
    Teveccühünle şereflendir beni..

Sen ki suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin;
    Gizli saklı arzularıma cevap ver de sevindir beni..

güneşin kızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    245
    arkadaşım önce ne istedigini bil sonra herşey güzel olcak.ameliyata yatarken bile zaten istememiştinki sonundada zaten bedenin cevap verdi.ne ararsan sendedir.sevdigin şeyleri yap.medet kimsede degil gene sendedir.sevgiyle kal

+ Konuyu Cevapla