Allah razi olsun. Diger harfleride sabirsizlikla bekliyoruz.
Merhaba sevgili kardeşlerim evrenin sırrı olan ebcedin harflerinden şın harfinin sırlarından bahsedeceğim size inşaallah.
Bir çoğumuzun en büyük sorunu olan ibadette ihlas sahibi olamamak.namaz kılarken nefisteki isteksizliğe bir çare bulamamak allahın izni ile bu sorun artık bizi bunaltmayacak.
Bir kimse şın harfini şı diye okuyarak günde 3000 okusa basiret gözünde hemen açılma başlar ibadete karşı büyük bir sevgi meydana gelir .
Okuyan kişinin kalbinde allaha karşı büyük bir muhabbet ortaya çıkar ve okudukça büyür.
peygamber efendimize ve diğer islam alimlerine karşı çok büyük muhabbet doğar kalbinde.
onu insanlar farklı bir sevme ile severler .
onun yanına giden ve onunla sohbet eden öyle bir haz bulurki o anı hatırladıkça gönlü sürurla dolar kısaca kardeşlerim şın harfi cuma gününün 3. cü harfidir ondan sonra gelen ondanda üstündür fakat bu şimdilik yeterli fakat asla unutulmayaki fazla sayıdan kaçının 3000 yeterli fazla olursa kişinin humma yani sıtma hastalığına yakalanma riski vardır ona yakalanan ise onu ancak soğuk su giderebilir çünkü bu harfin tabiatı havadır
Konu Mira tarafından (17-01-2010 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.
Allah razi olsun. Diger harfleride sabirsizlikla bekliyoruz.
kardesım tesekkurler paylasım ıcın suanda bende bu konuyla ılgılı arastırmalar yapıyorum kendımce kaynagını verebılırmısın ve okunma seklını gunu saatı varmıdır
ne demişler her koyun kendi bacanağı ile basılır............................
kaynak bir kitap yada başka bir yer diyil allahın izni ile allahtan bildik ve tecrübe ettik
cok okumanın zararlarından bahsetmıssınız kusura bakmayın cok soruyorum ama konuyu gercekten arastırdıgım ıcın emın olmak ıstıyorum
ne demişler her koyun kendi bacanağı ile basılır............................
başı açık abdestsiz özel günlerdede okunabilirmi bu harf gerçekten böyle bişeye ihtiyacım vardı Allah razı olsun
sadece şin harfini şi diyip mi çekeceğiz tesbihatı.. istediğimiz zaman.
yoksa bir saati ve okuması varmıdır ayrıca..
bide deneyen ve tecrube eden varmı.. etkilerini bilmek isterim..
kızma ve yanlış anlama bilmediğimden soruyorum kardeşim..
çünkü ayet yada okuma değil harf..
bir harfin etkili olması.. açıklama yaparmısın..
ya arkadaşlar niye böyle konu açılıp sorulara cvp verilmeden gidiliyoki anlmadım ltfen yapmayın böyle
affınıza sığınarak soruyorum peygamber efendimiz harfle dua tesbih etmiş mi böyle bi kaynak var mı ben daha önce duymadığım için yapmıyorum dedem hacı idi hiç görmedimde duymadım da böyle bir uygulama yaptığını. allaha emanet olun