Dejavu, çoğu insana olur bana da oldu
arkadaşlar sitede açıklan dı mı bilmiyorum ama herkese hitaben ki çoğu insanda oluyordur, ben yaşadağım olayları sanki bir daha yaşıyorum bir yere gittiğimde sanki daha önce gitmişim hissi var ve bu insanlarda da geçerli çok değişik bir duygu ki anlamışsınızdır bunun bir açıklaması var mı yoksa bu bir senaryomu yazılanları sanki tekrar oynuyormuşuz gibi, zaman ayırdığınız için teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum
Dejavu, çoğu insana olur bana da oldu
evt ya banada çok oluyo bnde bi türlü çözemiyorum![]()
galiba belli bir dönemlerde oluyo arkadaşlar ama bu genelde çok rüya gören ve hisleri kuvvetli kimselerde oluyo banada çok sık olurdu önceden yaşamışsın gibi yada ilk kez gördüğün kimsenin hakkında konuşmasanda biliyorum dersin hatta bazen tıpatıp aynı yerde aynı saatte aynı renklerde bile gördüğüm olur fakat nerden biliyorum bende çözemedim
NEFRETE;SEVGİDEN DAHA ÇOK İNANDIM ÇÜNKÜ,NEFRETİN SAHTESİ YOK.
evt bende çok yaşıyorum. o anı sanki daha öncede yaşamış gibi oluyor acaba sebebi nedir bunun bende merak ediyorum.
daha önce yaratılmış ve yasayacakları gösterilmiş ve doğmak istiyormusun diye sorulmus bizde evet evet hemde cok demişiz milyon tane spermden savası kazanmamıza izin verilmiş.sanki hafızamızdan silinmiş sonra herşey?
fazla mı attım yoksa![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
evet aynen banada ole oluyo ve buna dejavu dıyolar birda arkadaşlar benım basım asoyle bısey geldı ıkı kere sadece birini anlatmak istıyorum evımıızn terasında akrabalarımızla oturuyoruz cay ıcıyorduk bıtınce tupu kenara koydular bide kucuk cocuk vardı ortalıkta oynuyodu bır anada gozumun onune cocuk geldı donup donup tupe carpıyor ve parcalanıyodu sankı o hayalı bn kurmusum gıbı sonra sılkelendım tovbe dedım arkamı donmeme kalmadı kutt dıye bi ses cocuk dustu ama llahtan gozune gelmedı hemen hastaneye goturduk dıkıs attılar o kadar kotu hıssettım kı kendımı sankı bn yapmısım gıbı nasıl bişey bu ya
buna dejavu diolar...reenkarnasyona inanıosanız olabilir...yani daha öncede dünyaya geldiniz şu an ruhunuz başka bi vücutta barınıyo... o yüzden daha önce yaşadığınız olayları yada yüzleri yada yerleri tanıyabiliosunuz ben bu anı daha önce yaşamıştım diebiliosunuz tabi reenkarnasyona inanıosanız...ben inanmıorum daha öncede hiç olmadı bana![]()
sağ beyinciğinin sol beyinciğiyle algıladıkları herhangi bir objeyi sesi vs. herikisi aynı anda iletilir algılar. fakat bazen sağ veya sol beyinciğimiz salisenin bilmem kaç oranındabir gecikme yaşar diğer beyincikten biraz daha geç iletir böylelikle aynı objeyi iki defa algılarız buda bize ya ben bunu sanki daha önce görmüştüm
gibi duygu yaşatır.