akrep ama nolur akrepler bana kızmayın..onlarla ıyı gecınırım ama ne zaman ne yapacakları bellı olmaz..
bırde ıkızler sanırım onlarında ne ısteıdklerı ne yaptıkları bellı degıl...esınızı secerken bu burclara dıkkat edın derım..
Sorum şu en kötü burç en anlaşamadığınız burç hangisidir?
Konu Mira tarafından (14-08-2009 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.
akrep ama nolur akrepler bana kızmayın..onlarla ıyı gecınırım ama ne zaman ne yapacakları bellı olmaz..
bırde ıkızler sanırım onlarında ne ısteıdklerı ne yaptıkları bellı degıl...esınızı secerken bu burclara dıkkat edın derım..
akrepp bencede tuhaflar
başak da zordur biraz çok titizdir benim sevdiğim insan başak ve üstelik avukat ikisi birleşince inanılmaz bişey çıkıyo ortaya ama seviyorum olsun
ben kovayım gayet iyiyizdir özgür bırakın yeter![]()
oglaK burcu kendi adima söyleyimkendim oglagim cunki
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
ikizlerle anlaşamıyorum ben. aslında en iyi olmam gereken burçmuş ama ben hiç anlaşamıyorum. benim burcum yay. çok seviyorum burcumu.![]()
bence burclarda kötülük aramayın kötülük insanların içinde her burctan iyi insanlarda cıkar kötü insanlarda bence burclarla alakası yok kötülüğün
aslan burcu kaf dağında gezinir sevmem
Pür ateşim açtırma benim ağzımı zimhar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var;
Bilmez miyim ettiklerini eyleme inkar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var!
Arkadaşlar birde yükselen burcurmuz var biliyorsunuz değilmi ve sevmediğiniz bir burç yükseleninizde olabilir ben bütün burçları seviyorum favorim ikizler .
Bildiği ilimi saklayan bizden değildir.
Hz.Mumammed(s.a.v)
başakklkkkkkkkkkk düzen manyağı kendini beğenmiş ukala şımarıkpişt başaklar teker teker gelin ha ona göre
![]()
oğlak(kadın) istisnasız anlaşamdığım burçtur...sitedeki oğlaklar üzerine alınmasın ama arkadan iş çevirmek,plan ve hesap insanı olmak söz kalıpları sanırım oğlak bayanlarını tanıyanlar tarafından söylenmiştir.hayatımda yediğim 2 büyük kazık 2 oğlak kadınındandır,etkisi hala sürmektedir![]()