bence eğitim...
zaten eğitim olsa üsttekilerin hepsinden kendini koruyabilir bir insan...
Sizce aşağıdakilerden hangisi Türk kadının şu andaki en önemli problemi?
Konu Lucky tarafından (28-06-2009 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.
Ακακία.
bence eğitim...
zaten eğitim olsa üsttekilerin hepsinden kendini koruyabilir bir insan...
Azim & Sabır
f) hepsi![]()
bence diğer seçeneklerin hepsi cinsel ayrımcılığın sonucu (maalesef)
şimdi dayak diyeceğim ama buda ilginçdir tabi büyük şehirlerde eğitimli ama sevgilisiden!!! üstelikte dayak yiyen kızlar var eğitimsiz kocasından başka dayanağı olmayan bir dönemin mağduru kadınlarımızdan bahsetmiyorum bana şu dönemde kadınların en büyük sorunu kendi benliklerinin kıymetini bilmemeleri gibi geliyor
tabi türkiye büyük şehirlerden oluşmuyor seçeneklerin hepsi bir miktar kadınlar için sorun hem ülkemizde hem dünyada
Ecrinin ruyası...
tabi ki eğitim yetersizliği..............
Hecelemediğim hiç bir şeyi /
anlayamadın
Üzülme / suç senin değildi
' aşk ' tek heceydi...
Bende nişanlıma zamanında kötü davrandım çok kırdım.
Ama allahın bir sopası var yukardan bir vuruyor adamın kafasına tövbe ettiriyor.![]()
asabi Türk erkekleri.. (bu sınıfa yeri geldiğinde kendimi de dahil ediyorum ama suanki hocam kuvvetli. Kuzu yaptı öğettikleriyle)
özgüven eksikliği,kocasından her türlü şiddeti görse ve eşini sevmese bile hayatını aynen devam ettirmeyi istemesi,çoğu kezde mecbur bırakılanlarda vardır tabiki aralarında,ne olursa olsun kadınlar ne istediklerini bilmeli ve ayakları yere sağlam basmalı,kendine güvenleri olmalı, gerçi bizim türk toplumunda erkeklerin kadınlara bakış açısının da olumlu yönde olması lazım