| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 11 | Size özel olsun . Garantilidir. Bu konuyu açarken biraz söz edeyim . dilediginiz zaman yapabilirsiniz sadece .... kere okuman şart . Sadece saymaları karıştırmayın . size geri dönmesini yada arzuladıgınız kişinin , sevdiginizin vs . fotosu alınır . unutmayın film karesinde tek olması şart . CUMA günü KESİNLİKLE yapmayınız.sonra geri teper . Sizlere tavsiyem şayet gece yaparsanız 12- 03 saatleri arasında yapınız . Resim sol ayak topugunun altına konur. ve okuma başlar. '' Yüzün artık benim düzgün ve sert topugumun altında . Hep böyle ayaklarımın altında yüzyıl ve yüzyıllar yaşa . Herzaman benim senin yüzünden çektiklerimi yaşayarak benim ayagımın dibinden hiç bir yere gitme .gitsen bile attıgın her adımında benim resmim gözlerinden asla silinmesin.'' Anahtar ............ Dil ......... .......... ........... Kolay gelsin dogru yapıldıgı taktirde sonuç kesin . Saygılarımla ....
__________________ Gözler ıslanmadıkca gönüllerde gökkuşagı oluşmaz.... |
| |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Oct 2006 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 12 | resmi tlfnumda var nasıl olacak?? |
| |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap Tabiki resme çıkartacan yapabilirmisin bunu ?
| |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 10 | şimdi kaç kere okuncaktı vs bu gibi bölümleri boş bırakırsan kim bunu nasıl yapsın? büyü ve maji yerine bunu açık bir şekilde doğu ezoterizmine yazarsan bari oraya girebilenler ( ben hariç ) okusunda yararlansın .... ama çok paylaşmak istiosan pm den belki yardımcı olmak istersin |
| |
| Reklamlar |
| | #5 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 37 | ......................<<< yerleri özel msjdan biz meraklılara iletsen çok makbule geçicek |
| |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 12 | resme çıkarsam bile ne kaç kere okunacak onlar yok , yani resmini çıkarsamda bişi yapamam. doğu ezoterizmine yazarlırsa da ben giremem neyse yine paylaşım için teşekkürler... |
| |
| | #7 | |
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap Alıntı:
__________________ Gözler ıslanmadıkca gönüllerde gökkuşagı oluşmaz.... | |
| |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 10 | ![]() ama o zaman bu bizim ağzımıza bal çalmak olmuomu??? önce heves sora hayal-i sükut ... |
| |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap Sadece siz meraklı arkadaşlarıma kardeşlerime bu kadarını verebilirim kusura bakma emi . ama takip et daha çok basit bir büyü daha verecem . Saygılarımla...
| |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 12 | çok üzüldüm.... |
| |
| Reklamlar |