tiksincliklerle dolu bu büyü dünyası yaf ne söylesek boş gözlerini kan mı bürümüş deyim askmı ama böle ask olmazki
İlk defa bu konuları fazla derine girmeden paylaşmak isterim. Acaba neden yapılır böyle şeyler diye çok merak eden varsa cevabı çok basıttir . Karşılıksız sevgi yada sevginin azalmasıdır. Çok ızdıraplı geçer yapılan kişi için yapan kişi tabiki farklı yöntemler kullanır . Hemen düşüneceksiniz bunları nasıl ögreniyor diye bu işler usta çırak işi gibi gitmez sadece dogustan gelir . Sonradan olunmaz . Resepler bazen aynıdır bazande farklıdır zaten nasıl yapılacagını sana söylerler ve isteneni yapana kadar zorlarlar .
Şimdi ise konumuza gelelim sakın bilmediginiz kişilerle ilişkiye girmeyin . Şayet sperm leriniz Tehlikeli ellere geçerse yapan kişi hariç başkalarıyla ilişkiye giremezsiniz . Kısacası erkekliginizi kaybedersiniz. buda sevdiginizin size armaganıdır . Çözümü vardır tabi ama baya zordur . Saygılarımla ....
Gözler ıslanmadıkca gönüllerde gökkuşagı oluşmaz....
tiksincliklerle dolu bu büyü dünyası yaf ne söylesek boş gözlerini kan mı bürümüş deyim askmı ama böle ask olmazki
ilk defa duydum yuh artık ohaa diyesim var yapanlara
cok ilginc. spermlere ihtiyac olmadan da yapilir cinsel hayati baglama.birde kadinin isi yok spermle mi ugarassin.
Degerli panzehir yarınların ne getirecegini bilemezsin . Bu dedigim iş sadece spermle kalsa çok iyi . Tabi o kadar şarlatan ve bilmiş insan varki insannın kime inanacagını bilmesi zor tabi . Bu yazdıgım yazı umarım faydasını görürler temenlim o . Sana tek bir şey demek isterim olmaz olmaz deme sonra kapı kapı dolasırsın . senin dedin başka şekilde olur dedigin seyler geçicidir bu ise kalıcı farkı bu . Saygılarımla ....
yanlis anladiniz olmaz demedim bende oyle seylerle karsilasiyorumki hayale gelmeyen isler yapiliyor insanin dudagi ucukluyor.gecen bir insanla tanistim 6 aydir yeni evlenmis birlekte olamiyormus .demek istedigim bir insani baglamaya durasin sperme ihtiyac olmasa gerek allah her zaman iyileri karsimiza cikara.bizi kotuluklerden muhafaze ede.
Konu teoka tarafından (16-01-2008 Saat 15:25 ) değiştirilmiştir.
konuyu acan arkadaşı tebrik ederim
büyü yaptırmak için gelen kişilerden saç tırnak sperm iç çamaşırı fotoğraf kıl gibi nesneler istenir. vucuttan çıkan sıvılar ve tırnak saç gibi vucudun parcası olan objeler büyünün gücü için çok önemlidir. dna her yerde önemi göstermektedir.büyü yapılacak kişin anne adı fotoğrafı gibi bilgiler doğru kişiye ulaşılmasını sağlar. işin içine birde o kişinin dnasını taşıyan bir obje girerse etkilemek çok kolay olur eğer bunlar bulunamazsa vucuduna değmiş bir giysi istenir bu yüzden.
özelikle spermle yapılabilecek büyüler çoktur sadece erkekliği bağlama ile ilgili değildir.
türkiyede en çok yapılan büyü penisle ilgilidir bunuda unutmayın
evet igrenç gibi bözüksede malesef bu tür büyüler yapılıyor ama şunuda unutmayalım dermansız dert yaratılmadı yeterki dermanı dogru yerde arayalım allah zulcelal h.z. herderdin dermanıdır
ha unutmadan basit bişi daha geçicidir ama hızlı ve kolay yapılır bu ifrit taifesi yapacak iş bulamadıgıiçin kendisine zaten meşgale arar herne iş için olur ise olsun kalbi ve çirkinlikler le dolu duygular ile matlubunuza yogunlaşarak bir ipe bir dügüm atarken şu işi şöyle olsun demeniz yeterli dir ama geçici dir bilin hemen ifrit ler o işi sahiplenir ve dediginizi yaparlar
zira yer i ve gögü tutan tekşey dua dır allah c.c. dua larımızı kabul etsin
erkekler bu konuda .ok dikkatli olmalısınız. Maazallah kimi kadınlar bunu saklayıp ilerde aranız bozulunca büyüye bile gerek duymadan bunu şantaj malzemesi olarak da kullanabiliyorlar. Bakınız örnek abd başkanı (adını unuttum şimdi yaf) ve metresi monica![]()
Feo ip bağlama dedin geçici dedin de aklıma bişy takıldı. Ben bir dedeye gitmiştim.(Alevilerde dedelik vardır bilirsiniz) Dede bana sıkıntımı üzüntümü alsın diye bi ip bağlayıp dua okuyup vermişti ve bunu üzerinde taşı demişti. Bunun etkisi kalıcı değil mi geçici mi yani ona göre etkisi geçmişse üzerimde taşımıyım daha(5 aydır taşıyorum, cevşenimin içine koydum hemde)
Konu Daphne tarafından (16-01-2008 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.
Unutmayınki arkadaşlar her işin caresi vardır tabi ama aması da vardır . yaşadıgımız bu dünyada bütün yapılan işler önce ALLAH katına gider orada onay görür yada görmez kötü bile olsa zaten büyüde böylelikle tutar yada tutmaz sizce öyle degilmi ? unutulmamalıdır gerçek işin ehli bir kişiden bir istekte bulunurken onun da sonuçnalrına katlanmalısınız .
Bir işi yapmadan önce çok düşünmek lazımdır . Bu dedigim büyü kara büyüdür . bunu yapan yok denecek kadar azdır . bir çogu bilmez daha dogrusu göstermezler ( malüm şeyler ) . her bir ilacın bir ömrü vardır büyü işindede böyledir asla sonsuza kadar sürmez onun için devamlı tekrar gerektirir veya tazelenir .
iple baglayarak yapılan büyüyü bozmak çok kolaydır . yapmasını bilen için tabi ama bu şekilde yapılan büyüyü bozmak yetenekten fazlasını ister . Saygılarımla...