iyi fikirde canım aksatmadan okuma kısmı biraz zor değil mi?.(malum özel günler)
41 yasin serif
16641 ya latif
4444- tefriciye
1kere fatih süresi
170 kere ayetel kürsi --------------cok keskin dualarla basliyoruz arkadaslarim
----------------------------
Not-----yasin süresini ve fetih süresini listeye ekledim arkadaslarim
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hergün bir kisiye kisi sayisi sadece 41 kisi olcak ve aksatmadan okuncaktir katilmak isteyenler anne isimleriyle ve dilekleriyle lütfen buraya not gecsinler baslangic günü 01.02.2010 gece olcakdir,veya persembe aksami 41 kisiyi tamamlayinca
birine basladimizda ilk önce kendisi boy abdesti aliyor allah rizasi icin namaz kilcak ve peygamberlerimize bitane yasin okuycak 100 kere selavat getircek sonra dilegini niyetlenip basliycak bizde onun ismiyle niyetine okumalarimizi yapcagiz
ve o okuyan kisi sonundada iki rekat allah rizasi iki rekat peygamberlerimize namaz kilip selavat getirip hediye etsin dilegini kapasin
ancak bu sekilde cenabi allah hakkinda hayirli eyler
ben burda tam yöntemi veriyorum allahin kabul etmesi icin sadece onun adina ben yasin okudum la olmuyor bu isler arkadaslarim o yüzden tam yöntemli yapalim diye ve az kisiyle bu konuyu acdim
regel günleri olan arkadaslar adinada okuycagiz.... ve dualari kisi basina dagitcagiz
okunmadigi zaman dilegimiz kabul olmuyor bu tesbih deil kazasinida yapamaz
--------------------
ya latifi ---kim icin okuyorsak o kisi........441 kere kendi okuyor
40 kiside onun adina kisi basina.............405 kere okuyor
toplam............................................ ......16641 oluyor ya lafif
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
170. ayetek kürsi ,,,,,,kom icin okuyorsak kendisi........kendisi 10 kere ayetel kürsi okuyor
40 kisi kisi basina .................................................. ..............4 kere düsüyor ayetel kürsi
toplam............................................ ...............................170 ayetel kürsi okunmus oluyor
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
fetih süresi kisa zaten herkez kerkeze 1 kere okuyor
yasini serifi herkez herkeze okuyor ve kendine tabiki
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ve lütfen tekrar hatirlatiyorum kendisine okudumuzda eyerki diyer arkadaslara okumadi an veya okudum deyipde okumadigi an cenabi allah kul hakki veriyor o kisiye ve asla dualarini kabul etmez bunu bileim
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu bitince ayni kisilerle 4444 tefriciyeye basliycagiz arkadaslar veya hep beraber anlasip hepsini bir aradan cikarcagiz zaten kisi basina az düsüyor -- kisi basi 108 düsüyor kim icin okuyorsak ona biraz fazla düsüyor
40 kisi ,,kisi basi -----108 düsüyor
1 kisi yani okuyanin kendisi,,124 kere okuyor
böylece 41 kisi ,,,,4444 tefriciye okumus oluyor
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Not---------bu kisi icin okumalarimiza basladigimizda bebegi icin yani kimse unutmasin lütfen arkadaslarim allah rizasi alcagiz dualarimiz iki katlancak
1----fatiha
1----ihlas
1----ayetel kürsi
1----tefriciye
okuyoruz 41 kisi herkez ismi veriyorum
hüsniye kızı nurcan,oğlum yunus için hastanede küvezde yatıyor okumuşsunuzdur bebeğim için dua edermisiniz yazmıştım konu açmıştım
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
kim icin okuncaksa o kisi gece saat 22 de basliycakdir
1-- boy abdesti alcak
2--iki rekat allah icin iki rekat peygamberlerimiz icin kilcak
3--100 kere ...alla hümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi seyyidina muhammed okuycak
4---100 kere estagfurullah cekcek
5---allah rizasi icin ve peygamberlerimize 1 tane yasin okuycakdir hediye etcek
6---niyetini seccade üzerinde kalkmadan niyet edip 40 kisiyi benim icin okuyanlarinda dualarini kabul eyle diycek secdeden kalkim basliycak okumaya
---
1-- ilk önce yukarda verdigim gibi yardim isdeyen bir kadin var ona ordaaki yazdim dualari okuycak ve kendi icin basliycak
2--1 yasin kendine okuycak
3--yalatif kendine kac düsüyorsa okuycak hepsini yazdim yukarda
böylece kendine düsen dualari bitircek ve sonra kabulü icin yine 4 rekat namaz kilcakdir selavat getircekdir....ilk basda yaptigi gibi.
------------------------------------------------------------------------
kisi adina okuyanlarda allah rizasini yerine getirip o kisi icin okumaya basliycakdir
bu sekilde kabul olur dualar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Not-----regel icin iyi okuyun
diyelimki ben hastalandim benimkinide paylasiyorsunuz dualari ve okumalar benim icin bitcek ayni gün
2-----diyelimki sira bana geldi ve ben hastayim ozaman vekil ediyorum aylemden birini benim icin tarif edilen seyii yapip niyetime basliycak sizzlerde ayni devam etceksiniz
3---- hasta olanlarinkini aileye okuta bilirler
4---ama lütfen güvenecemiz birilerine okutalim bu aile olur arkadas olur yeterki aksatmayalim
Konu Mira tarafından (04-02-2010 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
iyi fikirde canım aksatmadan okuma kısmı biraz zor değil mi?.(malum özel günler)
100 de ısrar etme,90 da olur. İnsan dediğnde Noksan da olur. Sakın büyüklenme! elde neler var, 1 ben varım deme, Yoksan da oLur!
emeğine sağlık fakat belirtmiş olduğun rakamlar herhalde kaç kişi olursa o kişiler arasında paylaştırılacaktır dimi ? doğrumu anlamışım ?
Dua ve zaman herşeyin en iyi ilacı.
çağlam ekle canım o zaman benide...
sevdiğimin bana dönüp hayırlı bi evlilik yapabilmemiz için...
100 de ısrar etme,90 da olur. İnsan dediğnde Noksan da olur. Sakın büyüklenme! elde neler var, 1 ben varım deme, Yoksan da oLur!
arkadaşım özel günler hariç bende aksatmam benide eklermisin çok zor durumdayım
keziban kızı nilgün
tez vakitte borçlarımızı ödeyip umulmadık yerlerlerden hayırlı bol hesapsız daim olan rızık kapılarının açılması
Konu caglam2001 tarafından (31-01-2010 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
benide eklermisiniz anne adım nezihat
bende katılmak isityorum. ama çalışıyorumda. inşallah rabbim bize güç verirde zorlanmadan okuruz. ama şuan başlayamam. malum 2. günündeyim. biraz daha beklesek olurmu (nacizane fikrim) ? o zaman katılımda artar diye düşünüyorum.
ya rabbim oğluma (FILIZ DEN doğma BURAK) hidayet ihsan eyle, imanı gücünü artır hayırlı bir evlat olmasını nasip eyle. hayırlısı ile liseyi bitirmesini ve gönlündeki üniversiteye gitmesini ve oradan mezun olmasını nasip eyle. şansı bahtı yolu açık olsun ve ümme cümlemizin evladına da nasip eyle. amin amin amin.
Dua ve zaman herşeyin en iyi ilacı.