bir çok kişi tarotun uğursuzluk getirdiğini söylüyor sence ne derece doğru?bende rıder whıte serisi vardı baktığım fallar çıkıyordu ama yırtıp attım sorunlarım vardı......şimdi tekrar beni al diye bağırıyor sanki
![]()
Tarota yeni başlayanlar için HAJO BANZHAF çok iyidir ben taroumu onun kitapları ile geliştirdim.
zen ve simya tarotu daha spirütüel iç dünyanıza yaptığınınz yolculuğa rehber olacak kart ve kitaplar
çingene tarotu da klasik tarottan çok da farklı değil
Tarot
Tarot ve Kahramanın Yolculuğu, Hajo Banzhaf, Barış İlhan Yayınevi
Tarot Günün, Ayın, Yılın Kartı, Hajo Banzhaf, İlhan Yayınevi
Tarot Yol Rehberi, Hajo Banzhaf, İlhan Yayınevi
Tarot: Kehanet Kitabı ve 78 Kart, Nezih Yıldırım, KS Games
Zen Tarot, Osho, Omega Yayınları
Simya Tarotu, Rosemary E. Guiley ve Robert M. Place, Alfa Yayınları
Çingene Tarotu: Çingene Bilgeliği ve Manevitanın Temel Alan Özgün Yorumlarla, Raymond Buckland, Alfa Yayınları
Kesişen Yazgılar Şatosu, Italo Calvino, Can Yayınları
Konu Selene tarafından (11-12-2009 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir.
bir çok kişi tarotun uğursuzluk getirdiğini söylüyor sence ne derece doğru?bende rıder whıte serisi vardı baktığım fallar çıkıyordu ama yırtıp attım sorunlarım vardı......şimdi tekrar beni al diye bağırıyor sanki
![]()
selene anladımda bir çok isim vermişsinnnn bunlardan hangisii daha iyi ve yeterli bide nerden temin edebilirim tarot kartlarını nerelerden bulabilirim
sirin23 kitapevlerinden bulabilirsin bence ama selene daha iyi bilir
sözlerimin dinleneceğini bilsem tarotla hiç uğraşmamınızı tavsiye derim... bazı tesadüfler sonucunda gerçekleşen olayların çoğunu tarot gösteriyor düşüncesi ortaya çıkmaya başladığında daha fazla tarota bağlanır ve ilgniz artar...unutulmamalıki bi çok kart var ve anlamlarıda çok genel....gülümseyin sadece...
Ahh nerde o eski bakraçlarda ayranı kafaya dikipte içmeler, şimdi ayran plastik kasede, bakraç ise sizlere ömür.
Konu Selene tarafından (11-12-2009 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Benim kartlarımı annem kaybetti, bir süre sonra kendinize göre yorum da katmaya başlayın bakarken gerçek fal o zaman çıkıyor açığa ve denilenler de tutuyor. Önce geçmişi bilebilmekle başlayın işe...
Arkadaşlar benim de nacizane tavsiyem ilginç gelicek ama metin kiraz ve rezzan kirazın kitabı olan ''Astrolojik tarot sırları'' ...Uzun yıllardır tarot okuyuculuğu yapmaktayım,bende hajo banzhaf ile geliştirdim yorumlarımı,hajo banzhafın sembolizm disiplinine kattığı değerler yadsıdanamaz fakat yazın ben metin ve rezzan kirazın kitabına denk geldim ve ilk önce önyargıyla gülerek bir bakıyım napmışlar,ne yazmışlar niyetiyle inceledim ve gerçekten çok çok başarılı buldum özellikle major arkana,büyük sırları geniş ve detaycı bir şekilde ele alışı,mitolojik değerleride katması oldukça başarılıydı.Piyasa da ki rider waite destesi odaklı bir çok kitaba ve bilgiye sahibim ve tekrar tekrar diyebilirim ki tavsiyem rezzan ve metin kirazın ''astrolojik tarot sırları'' kitabı ve hajo banzhafın ''tarot günün ayın yılın kartı'' ve ''kahramanın yolculuğu''.Aldıktan ve kartların yorumlarını öğrendikten sonra bilgilerinizi açılımlarda perçinlemek istiyorsanız,bunun için sylvia abraham'ın bir kitabı var,açtığı tarot örneklerini ve yaptığı yorumları veriyor.kitabın adı 'tarot falı nasıl bakılır'.Bu size önemli deneyimler katabilir çünkü sylvia abraham iyi bir tarot okuyucusudur ve kitapta açılım yaparken,açılımlarda kartların nasıl yorumlanmasını açık bir şekilde ele almıştır.Mutlaka sahip olun
bende çok ilgi duyuyorum bu tarot olayına ve yaz tatilinde iyice öğrenmeye niyetliyim.şuan iyi yorumluyorum ama neden daha iyisi olmasın ki dimi![]()
Azim & Sabır
tırsmasam baya bi geliştiricemde tırsıyorum biraz![]()
Ecrinin ruyası...