bence saçma benim kartlarımla birsürü kişi fal baktı çok şükür başıma birşey gelmedi.
Tarot Kartlarının Laneti
Piyasada satılan Tarot Kartlarının yaldızlı albenili kutularında yazmayan bir tehlikesi vardır , burada özellikle Tarot Kartı almak isteyen veya bir Tarot Kartı destesine sahip olmuş kişilere seslenmekteyiz. Bu Tarot konusunda uzman olan kişilerin bildiği ve Tarot öğreten kitapların çoğunda yazılmayan bir Tarot Laneti bulunmaktadır. Eğer sahip olduğunuz Tarot Kartlarını sadece bir seferlik bile olsa Tarot bakması için bir arkadaşınıza vermeniz durumunda ertesi gün başınıza büyük bir bela ve kötülük gelecektir. Tarot Kartlarınız ile sadece siz fal bakabilirsiniz , kartlarınızı sizden başka birine , ki bu kardeşiniz bile olsa ödünç veremezsiniz , bu kuralı unutmanız ve çiğnemeniz durumunda ise Tarot Kartlarının Laneti yasası devreye girer ve ertesi gün başınıza büyük bir bela gelir. Daha iyi anlamanız için konuyu örnekleyelim. Ülkemizde ve yurtdışında kitapları yayınlanan bay C.S.’nun bir Tarot Kartları destesi vardı. Bir akşam evinde arkadaşıyla sohbet ettiği bir sırada arkadaşı sadece bir seferlik bir fal bakmak için Tarot Kartlarını istedi. Bay C.S. Tarot Kartlarının Lanetini bilmesine rağmen dalgınlıkla desteyi arkadaşına uzattı. Arkadaşı ilk Tarot açılışını yaptıktan sonra bay C.S. yaptığı hatanın farkına vardı , kendi Tarot Kartlarını bir başkasının ellerine vermişti. Yaptığı hatadan pişman olarak başına gelecekleri beklemeye başladı , çok beklemesi gerekmeyecekti çünkü hemen ertesi sabah Tarot Laneti Yasası işledi ve bay C.S. yatağından kalkamadı çünkü vücudunun sol kısmını felç olmuştu. Bu nedenle eğer Tarot Kartlarınız var ise onları çok iyi koruyun ve asla bir başkasına fal bakması için vermeyin. Eğer bir Tarot Kartı destesi almak istiyorsanız , bunu iyice düşünün , Tarot Kartlarının Laneti vardır ve gerçektir bu konuda yaşanmış bir çok olay ve örnek bulunmaktadır. Eğer Tarot Kartlarını koruyabileceğinize inanıyorsanız , kendinize güveniyorsanız bir Tarot Kartı destesi alın. Tarot Laneti o kadar gerçek ve bilinen bir tehlikedir ki , eskiden beri gelenek olduğu üzere Tarot çalışmalarını bırakmaya karar veren kişi , kartların başkalarının eline geçmemesi için kimsenin görmediği bir yerden denize atardı. Tarot kartlarını denize atarak kendisini ve ailesini , kartların bir başkasının eline geçerek oluşturacağı büyük tehlikeden korumaya çalışırdı.
Konu Mira tarafından (17-09-2009 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir.
bence saçma benim kartlarımla birsürü kişi fal baktı çok şükür başıma birşey gelmedi.
hectorss arkadaşım seni destekliyorum ve aynı fikirdeyim...
sevgili arkadaşım sanırım sen kartlarına kendi enerjini tam olarak yüklememişsinki rahat rahat konuşuyorsun..
8 yıl önce benimde tarotlarım vardı ve bende bakıyordum.. birgün ben evde yokken ablamın arkadaşının kızı benim tarot kartlarımı merak edip eline almış. oturup ablama fal bakıyor.. ve o olayın üstüne ben geldim, bir anda nasıl paniklediğimi ve kızın elinden o kartları nasıl bir hışımla aldığımı anlatamam.. kız şaşkın bir şekilde yüzüme bakarken sebebini söyleyemedim.. ama sonucunun kötü olmasından çok korktum.. korktuğum şey başıma geldi. o geceden itibaren benim ve ailemin, aynı zamanda kızında ailesi ve kendisinin, 3 gün boyunca yaşamadığımız sıkıntı ve felaketleri anlatamam.. aklıma gelince hatırlamak bile istemiyorum.. 4.günden itibaren bana ait olan o kartları yok etmek zorunda kaldım ve birdaha evime tarot kartları sokmadım... başkasına ait tarotada el sürmeye korkarım çünkü o kişinin enerjisine sahiptir..
sana bunlar şaka gibi gelebilir ama değil. bunlar gerçeklerdir canım..
yaşamayan bilemez.. lütfen ezbere birşey söylemeyin.. tarotun kendine has gizemi vardır... yabana atılmaması gerekir..
HAYAT GÖKYÜZÜNDEN DÜŞEN BİR DAMLA SU GİBİYMİŞ
benim tarot destem ile aram iyi olmadı nedense hiç. aldığım günden beri bi türlü enerjimi veremedim. sanıırm tarot bana göre değilmişkartlara anlam veremiyorum,hiç yoramıyorum. ama gene de kartlarımı başkasının ellemesine asla müsade etmem,çünkü yukarıdaki yazıyı daha önce okumuştum bi yerde.
benim bi arkadaşım var o tarot bakıyor. yeni kart almış kendisine bunlar eskidi diye. bana eskilerini verdi. bir iki defa baktım ama anlamlarını bilmediğim için pek anlamlandıramadım. başka arkadaşımda sakın bakma dedi kendi başından geçenleri anlattı bende o yüzden bakmıyorum ama evde duruyor. ne yapmalıyım geri vermeyi düşünüyorum...
canıım. o kartlar senin.. kendindeki enerjiyi hissediyorsan onları avuçlarının içine al, ve gözünü kapatarak kendi enerjini onların üstüne aktar. bir müddet yastığının altına koyarak yat.. zamanla senin enerjini alır ve taşır.. onu her eline alışında sanki seninle konuşurlar.. ama çok dikkatli kullanmak zorundasın.. sana sevgisinide verir, gizemliliğinide, nefretinide.. ve kurallarına uymadığında ihanetinide... onları çocuğun gibi severek kullan ama koru..
peki bedeli ne olacakyani enerjimi alacak,ben kötü etkilenmez miyim? enerjimi sürekli emen bi madde gibi bana zararı olmaz mı?
sağol bu arada,bu yöntemleri biraz duymuştum ama seninki kadar açıklayıcı olmamıştı.yani sürekli elimde gezdirirsem çocuğum gibi davranırsam aramdaki bağın kuvvetlenebileceğini bilmiyordum.
yorumlarını bilmediğim için yorumlayamıyorum sadece tarot bakan arkadaşım yanımdayken ben açtım kartları o yorum yaptı. geri vermeyi düşünüyorum bu yüzden. o bana bakıyor zaten ben hiç anlamıyorum geri versem sorun olur mu o yüzden soruyorum. ben bakmıcam sonuçta o yüzden sordum. cevabın için teşekkür ederim ayrıca.
bedeli senin onlara yaklaşımınla belli olur.. bakmak için kullanacaksan onları korumalısın. sürekli ortalıkta tutma, saklı kalsınlar. onlarla işin olursa ortaya çıkarır kullanır ve kaldırırsın.. yok ben kartları tanımak, öğrenmek istiyorum dersen enerjini yükleme dursun..
onları sürekli elinde tutmak dolaştırmak zorunda değilsinki.. bunu ara ara yapacaksın.. o senin enerjini birkaçkez yaptıktan sonra zaten alacağını almış olur.. sonra istesende veremezsin.. çünkü zaten alacağını almıştır. güle güle kullan..
Ben lanetten çok,tarot kartınızı başka ellere teslim etmeme sebebini enerji karmaşalığı olarak yorumlayacağım..Başka birine vermeyin kartlarınızı fal baksın diye..Şayet o başka birinin enerjisi kartlara geçebilir..e sizin enerjinizde kartta olduğuna göre..enerji karmaşalığı olucaktır.bu durumda kartlar bocalar..Lanete inanmam.Sadece kartlar ait olmak isterler ve tek bir kişiye=) sevgiliniz sizi başkasına ödünç verse,sevgilinizi terketmezmiydiniz?