yıllardır tarot kartlarım var.öyle ciddi değil zaman geçirmek için bakıyorum..o yüzden pek anladığım söylenemez.sadece bütün kartların kült anlamını biliyorum.. ben kartların direk gün veya saat göstericeklerini zannetmiyorum...
slm arkadaslar.bende 6-7 aydır tarot destesi var.bir arkadasım hediye etmişti ama halen bilmediğim pek çok sey var.genelde tarotta günler hatta saatler çıkıyomuş.bu nasıl oluyo bilen var mı?ben bazı kartların zamanlarını biliyorum ama hepsinin deil.bu konuda bilgisi olan varmı?
Konu Selene tarafından (20-02-2010 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.
yıllardır tarot kartlarım var.öyle ciddi değil zaman geçirmek için bakıyorum..o yüzden pek anladığım söylenemez.sadece bütün kartların kült anlamını biliyorum.. ben kartların direk gün veya saat göstericeklerini zannetmiyorum...
deniz@ benim tarot falıma bakarmısın
--------------------
anne adım vahide
kimlikte adım elif ama lale diyor herkes
yaşım 23
rica ediyorum lütfen bakarmısın madem biliyormuşsun tarot falı lütfennnnnnnnnnn
--------------------
ya da p€n sen bakarmısın tarot falıma
Konu gülom tarafından (27-11-2008 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
tarot fal mi bakiliyor burda ?
.GÜLOM ve VİKAVİK sanırım bi yanlış anlama oldu.TAROT kartlarım var ama dediğim gibi hiç anlamıyorum.SAdece DENİZe fikir vermek istedim. yoksa hepinize seve seve bakardım...
bende tam anlamıyla tarot bakamıyorum.elimde desteler var ama açılım falan yapamıyorum henüz.soru sorup kart çekiyorum 1 tane yada 2 tane ona göre yorum yapıyorum.
--------------------
ben bazı kartların zamanlarını biliyorum yani hangi aylar arasında olacagını.gezegenleriyle alakalı.banada ilk tarot baktırdığım kişi söylemişti.isteyen olursa söylerim.
Konu deniz@ tarafından (28-11-2008 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
kim bakiyor