önce acilen bir psikololoğa götürmenizde fayda var büyü mü değil mi diye vakit kaybetmeden.
Arkadaşlar eşim yaklaşık 10 aydır bir beni sevmediğini söylüyor bir çok iyi oluyoruz geçen ay artık evi terk ettim ve 2 gün sonra ağlayarak aradı dön diye barıştık.Bu pazartesiden beri acayip davranmaya başladı.Çarşamba günü işten geldiğinde ben çok kötüyüm kafayı yiyorum heralde dedi, karnından kalbine doğru göstererek buralarım yanıyor dedi,ağlayarak.Beni sevmediğini vs söyledi yine yani birgün dediğini diğer gün tutmuyor ki çarşamba sabahı işe giderken gayeti iyiydi bana karşı.Dün işten geldi biraz daha iyi görünüyordu daha sakindi ama ben yanına yaklaştığımda yüzüme acayip bakıyor ve ağlıyormuş gibi yapıyor,parmaklarını hafif kırarak yanaklarına hafifçe vuruyor.Bu durumu beni çok korkuttu sizce psikolojik mi yoksa büyü falan olabilir mi
önce acilen bir psikololoğa götürmenizde fayda var büyü mü değil mi diye vakit kaybetmeden.
psikoloğa gitmek istemeyebilir benim sürekli yaptıgım ve önerdiğim YA VEDUD esması eşinin yüzüne oku verdiğin suya yemeklerinize oku ben ALLAHUMME YA VEDUD olarak okuorum birde o yattığı zaman sen baş tarafında dur ve 1 elham 3 ihlas oku annemde babamın öfkeli olduğu zamanlarda hep bunu yapardı ilişkinize nazar değmiş olabilir inşallah düzelir
pisikoloğa muslekinde dediği gibi gitmek istemiyebilir.Dua felak nas sureleri oku içinden yüzüne karşı allah yardımcın olsun inşallah düzelir geçici bir durumdur.Allaha sığın arkadaşım
Kim istedi de vermedi..? İstemesini bilmezsen alamazsın
evet arkadaşlar ona 'sen iyi görünmüyorsun birlikte bir doktora gidelim ' dedim.Bana 'ben doktordan da senden de daha sağlıklıyım'diyor. Büyü böyle şeylere sebep olur mu?
güzelim anasayfada büyü bölümünde büyünün bozulması için büyü tutmaması için yapılan çok güzel tertipler var özellikle benim denedim ve o bölümde yazdğım var var bayağı faydasını gördüm girip ince eve yap inan faydasını göreceksin.
Kim istedi de vermedi..? İstemesini bilmezsen alamazsın
en zoruda budur rahatsız olduğu halde kabul etmeyip doktora gitmez. bir yakınım bu şekilde psikoloğa gitmemekte direniyor eşine asıl sen git diyordu en sonunda birgün eşinin üzerine bıçakla yürüyünce aklı başına geldi ve kendi gitti doktora ve depresyon tedavisi gördü şimdi yıllardır çok iyi durumda. ben hemen her olayda büyü vardır diye bakılmasını doğru bulmuyorum öncelikle tıbbi çözümler bulmaya çalışmalı olmuyorsa son ihtimal büyü varmı düşünmeli tabikii arkadaşlarımın söylediği duaları okumayı ihmal etme ama sakın hoca işlerine girme .. varsa aile büyüklerinden sevdiği dinlediği birileri onlardan mutlaka ama mutlaka yardım iste..
Bizimde başımıza gelmişti..Paylaşayım belki faydası olur bir fikir verir..
öncelikle davranışları çok iyi analiz etmen lazım..tuhaflıkları gözlemlemen lazım yer ve zaman olarak..
örneğin biz severek evlendik.ama öyle bir zaman geldi ki ayrılma noktasına geldik..Yok yere kavgalar,bağrış çağrışlar iki dakka sonra bir birini seven iki sevgili
sonra ben gözlemlere başladım,genelde evin içinde huzursuzduk.dışarı çıktığımızda eser yoktu geçimsizllikten..tam emin olduktan sonra dışarı çıktık.anlattım durumu.bizim hareketlerimiz normal değil,biz birbirimizi seviyoruz,evlendik ama en ufak şeyde iş kavga gürültüye varıyor,bir yerlere danışalım dedik.Hocalara pek güvenemiyordum,bir şey olmasada illa bir şey çıkarıyorlardı.çok iyi bir falcı vardı ona gittik.dediği "sizin evde bir muska var iyi niyetle yapılmış,fakat bozulmuş sizi rahatsız ediyor,size ters etki yapıyor"".
sevinçle döndük eve bakmadık delik bırakmadık ta ki tuvalet deliğine kadar..Ev babadan kalma idi,dolyısıyla bazı eşyalar eski idi.yatak yorgan hepsini söktük şüpheli olan..sıra çöp yatak denen pamuktan yatağa gelince tüylerimiz diken diken oldu..içinde beze sarılı abimin resmi ile babamın resminin birbirine kapaklanmış vaziyette olduğu muska çıktı..Çok sevindik..çünkü kış aylarında o yatakta yatardık..
senin hikayen bana bunu anımsattıpayşalaşayım dedim..
O sebepledir ki hiç bir zaman ne büyüye bulaşırım e muskaya..Benim avantajım bana etki etmemesi,etse bile çok az olması.
umarım sizde bir çare bulursunuz..Bu olay ayrıca böyle bir geçimsizlik olduğunda ilk psikolog öneren arkadaşlara.
böyle şeylerde var hayatta![]()
nnic arkadaşım ben büyü yok diye bir iddiada bulunmuyorum ama benim tepki gösterdiğim şey her olayı büyüye bağlamak ..insanlar psikolojik rahatsız olabilir saymakla bitmeyecek başka nedenler olabilir ama biz hemen her huzursuzlukta bizde büyümü var diyoruz ondan sonra bir sürü hacı hoca kandırmacasının peşinden gidiyoruz .. diğer bir başlık var bak oraya adam karısına kötü davrandığı için karısı evden gidiyor kalkıyor karım bana büyü yapmış diyor. bende diyorum ki öncelikle bütün sebebleri araştırmalı eğer bir sebeb bulunamıyorsa büyü varmı düşünülmeli bunda kötü olan nedir. o zaman her başımız ağrıdığında her canımız sıkıldığında büyü var diyemi düşünelim
özgeye katılıyorum...
...
kaldı ki; psikolojik olup ,işi 4.boyuta yorarsanız,olmayanı da olur edersiniz.zayıflara ve iradesi kuvvetli olmayanlara daha fazla tesir ederler ki; bu çok büyük çıkmazlarıda beraberinde getirir.
...
eğer doktora gitmek istemiyorsa,sen elinden geldiğince esmaları oku.bunun yanında yapabileceğin birşey daha var.
...
ismi azam duası,ayetel kursi,nas,felak elham dualarını tekbir kağıtta olacak şekilde 5-10 tane hazırlat (el yazısı olması daha makbul.kopya kağıdı ile duanın üzerinden geçebilirsin)
evin her kapısına koy.özellikle yatak odasına.ama evli olduğunuz için dualar açıkta kalmasın 7 kat naylona sar.ve öyle yerlere yerleştir ki eşin bunların varlıından haberdar olmasın.(mesela yatağın alt tarafından köşeden hafifçe açabilir ve içine yerleştirip dikebilirsin)
...
sende ismi azamı çokça oku.var olan da etkisini yitirir zamanla...
..
anlamadığın birşey varsa ben burdayım aplacığım