Bu esma bir cin davetinde de kullanılyordu yanılmıyorsam. Paylaşım için teşekkürler.Pyramid
bir arabi ayın yenisinde ve bir salı günü temiz bir kagıda esmaları yazıp içerisine biraz günlük koyup seninle dost ve arkadaş olmasını istedigin kimsenin celbi mehabbeti niyetiyle ateşe atıp yakarsın.7 defaya kadar gerektigince tekrarlanabilir.esmalar..
.haluşin haluşin kaluşin kaluşin eltuşin eltuşin helfuşin helfuşin harişin harişin kerişin kerişin karişin karişin keykemuşin keykemuşin kable en tahruku hazel verakete ahriku kalbe fülanibni(oglu)veya binti(kızı) fülanete ila mehabbeti ve aşkıy elvahan3 elacel3 essaah3
Konu Mira tarafından (18-09-2009 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.
Bu esma bir cin davetinde de kullanılyordu yanılmıyorsam. Paylaşım için teşekkürler.Pyramid
ellerine saglik kardes de okuma falan yapilmiyor mu acaba sadec yazip atese atmak yetiyor mu birde illaki gunluk koymak gerekli mi
okuma yapılmıyor sadece yazmak yeterli.elacayip in dedigi bir benzeri kullanılıyor davette onda okumalar var.bunda gerek yok.günlük veya güzel kokulu bir buhur sandaroz aslıbent te olur ama günlük yazılmıştı sanırım kolay bulundugu için.klay gelsin.umarım faydalı olur illaki aşkta degil normal arkadaşlık içinde geçerli.
valla yapa yapa harbi büyücü olacaz yagüzel paylasım dostluk için bile büyüden medet umuyoruz Allahım sen bizi affet yarabbi............
hepimizi affetsin allah.ama bazı şeyler kişiyi aşınca bunun çaresinede bu yollarla bakılıyor..gerçi insanların istekleri bitmez..
arabi aylar hangileri recep şaban ramazan aylarımı açıklarsanız sevinirim teşekkürler
iyi de yazılar türkçe karakter yazılmayacak değil mi ?
Summes sebîle yesserah
[QUOTE=sefanazan;843807]arabi aylar hangileri recep şaban ramazan aylarımı açıklarsanız sevinirim teşekkürler[/QUOThayr büyün aylar arabi aylardır ancak baslangıc ve sonu hicri takvime göre hesaplanır.senın saydıkların üç aylar
--------------------
haha celp ve teshir ıslahı beyn hemen yakaladım seniihayr arapca olcka tabı ki
![]()
Konu kemtamin tarafından (18-09-2009 Saat 15:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
"özne olmayı bırakıp zamir oldum, edat oldum, yüklem oldum; ama senin gibi ask ile ihanet arasına bağlaç olmadım asla!!!
bunlar esmamı oluyo.bana daha çok cin isimleri gibi geldi
bak yine başa döndü bu dünyaaa yine sona sardı aynı kaset bıktımmm.bu monotonluk maratonu onu tanı ve içine düşünce koşturr.