Denedim başarılı olamadım.Ama çalışmadan değil benden kaynaklanıyor =) Tüm enerji inisiyesi alan arkadaşlardan benim tembelliğim için çalışmalarını rica ediyorum =) hahaha.... %)
alıntıdır
---------------------------
Niyet cümlemiz basit ve sade :
Bilincimde bilinçaltımda ve karmik tabakalarımda "Tembelliğime sebep olan negatiflikler ve kalıplar en yüksek hayrıma olacak şekilde şifalansın".
bu çalışmayı reiki 2 seviyesinde olmayan arkadaşlarda Gümüş Mor Alev yada baş melek Mikael ile çalışarak da yapabilirler.
--------------------------------------------------------
Konu karam tarafından (26-06-2008 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.
Denedim başarılı olamadım.Ama çalışmadan değil benden kaynaklanıyor =) Tüm enerji inisiyesi alan arkadaşlardan benim tembelliğim için çalışmalarını rica ediyorum =) hahaha.... %)
ben senin için çalıştım çalışmayı tekrar yaparsan başarı oranın %100
![]()
itiraf etmem gerekirse bu uygulamayı yapabilecek kadar tembelliğimi yensem bile harika olur![]()
teşekkür ederim.güzel bi paylaşım.bende deneyecegim![]()
Üşeniyorum Öyleyse Yarın![]()
Ciddi anlamda çok tembeliz =| Bize çalışırsanız seviniriz.Yok bende kendime çalışıcam ama üşengeçlikten yapamıyorum ki saat 23:32 olmuş zaten yatarım birazdan =( kaç saattir sözde çalışıcam ama nerde![]()
yapamıyorum öyleyse malımcddn ya ne bilim olmuyo
valla arkadaşlar tembellik eeeeennnn büyük sorunumuz bir gün toplu meditasyon düzenleyelim bunun için ne dersiniz?
ok ben de kullanıcam... koşar adım marş dicem enerjime hehe![]()
Taşırtın negü tuşsa yangluk yazuk,
Munu men yügürdeçi kul men anuk!!
gerçek güzeldir, güzellik gerçek