eskiden yüzümde cıkmıstı nedense eskıden cıkardı şimdilerde hıc raslamıyorum kımsede neden acaba
paylasım için Allah razı olsun kardesım
Bir iğneyi tükrüğünle ıslatıp, temrenin etrafında yedi (7) defa döndürürsün. Her döndürdüğünde bir (1) defa şu duayı okursun. Allah'ın izniyle temre geçer.
Okunacak dua budur:
شَجَرَةٌ جَمَّافِـى صَحْرَةٍ صَمَّالاَ اَصْلَ لَـهَاثَابِتْ وَلاَفَرَعُ لَهَا ثَابِتْ يُونُسٌ خَرَجَ مِنْ بَطْنِ الْحُوتْ فَضَرَبَهَا بِعَصَاهُ فَحْتَرَقَتْ فَاحْتَرَقَتْ
Şeceratün cemmâ fî sahratin samâ lâ asle lehâ sâbit ve lâ ferau lehâ sâbit yûnusun haraca min batnil hût fedarabehâ bi asâhü fahterakat fahterakat
eskiden yüzümde cıkmıstı nedense eskıden cıkardı şimdilerde hıc raslamıyorum kımsede neden acaba
paylasım için Allah razı olsun kardesım
Namaz kılmaktan ayakları şişen peygamberimizin
Uyumaktan gözleri şişen ümmetiyiz
benimde elimde var uygulayacağım teşk..
ALLAH razı olsun
Bu gün ALLAH (c.c) için ne yaptın?
çok ilgiç geldi ilk defa duydum
Kim istedi de vermedi..? İstemesini bilmezsen alamazsın
Ayrıca
TEMRE İÇİN:
1- Terme üzerine hafifçe dokunarak iğne ucu ile zuhruf suresi 79. ayet yazılırsa şifa bulur.
2- أَمْ أَبْرَمُوا أَمْرًا فَإِنَّا مُبْرِمُونَTemre olan yer bir çöp ile dıştan içe doğru daire şeklinde çizilerek yukardaki ayet bir nefeste 7 kere olmak üzere 7 kere (top:49) okunur.
3- Kalem suresi 16-20 . ayetler 7 defa okunur. Her okuyuşta 20. ayet 7 defa tekrar edilir ve termeye üflenir. Buna yedi gün devam edilir
Teşekkür ederim.![]()
ALLAH (c.c.) yar ve yardımcımız olsun