Bende hiçbir şeyi yok ki. Fotoğrafını sıksam elimde?
Çok teşekkürler ayrıca. Sağol onlinesifa.
eşiniz veya sevgilinizin size dönmesi için dönmesini istediğiniz kişiden sizde mevcut olan bir eserini (herhangi bir eşyasını) avucunuzun arasına alın. rahat bir yere oturun ve bağdaş kurun. gözlerinizi kapatın ve avuçlarınızı fazla sıkmadan eser avucunuzda terleyene kadar beyninizde o kişiye dönmesi için telkinde bulunun. avuçlarınızın terlediğini hissettiğinizde "şoğal-mudanhos-tomdar" falanca oğlu falanca deyin... istediğiniz çok kısa zamanda size dönecek
Konu Mira tarafından (15-03-2010 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.
Bende hiçbir şeyi yok ki. Fotoğrafını sıksam elimde?
Çok teşekkürler ayrıca. Sağol onlinesifa.
deneyenler varmi acaba? tecrübe edenler.. bilgilendirsin..
bende herşeyi var ama bunu yapmak bu kadar kolay olmamalı bence ben neler denedim ama tık yokön çalışma felanmı gerekiyor yoksa bu sadece bu işle yakından ilgilenen medyumlar içinmi geçerli...
işi bilen biri olsa daha iyi becerir tabi ki medyum deneyimi olanlar daha iyi becerir ama denemekte de fayda var yani. ben bilgi paylaşırım beceri kişiden kişiye değişebilir. ayrıca bu yazdığım tüm uygulamalar tarafımdan uygulanmış ve müsbet cevaplar alınmıştır. uygulamadığım bir şeyi yazmam yani...
herkese başarılar
peki illa ona ait bişeymi olmalı alıp bana evinden verdiği hediye ettiği bişey olurmu? yada ne olsa daha tesirli olur?
evet online şifa,sanırım herkes aynı sorunun cevabını bekliyor
verdiği hediye veya fotoğrafı da aynı işi görür mü?
teşekkürler bu arada açtığını konu için.
Sevgim destan nefretim katliam olur...
Evet hakkatten hediyesi falan olsa olurmu.bide bu telapatimi büyümü merakımı mazur görün paylaşımınız için teşekkürler.
Duaların sonunda Amin demek, alemler Rabbi Allah’ın, mü’min kullarının dillerindeki mührüdür.
Hadis (İbn-i Adiyy).
ben teşekkür ederim. bu uygulama kişiyi büyülemektir. ancak telepati yoluyla etkiyi hızlandırmak için düşünce gücünü kullanıyorsunuz. yani hem büyü hem telepati oluyor. hediye de olabilir tabi...
--------------------
allah yardımcın olsunhiç bir şeyi yoksada kendini terlet... malum hiç bir şey kolay elde edilmez. alın teri lazım
--------------------
olur tabi ki yeterki kendisinin size verdiği bir şey olsun. hediye eşya canlı cansız herhangi birşey
--------------------
ben teşekkür ederim değerli modumuzevet kişinin verdiği herhangi bir şey olabiliyor
resim de olabilir, eşya da olabilir, canlı veya cansız herhangi bir şey.. yeterki kendi eliyle verdiği bir şey olsun.
Konu onlinesifa tarafından (11-03-2009 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
yani enerjisini kalbini hissettirecek şeyler burada önemli sanırım.
teşekkür ederim tekrar açıklamalar için. şu an çoğunluk sevdiğinden ayrı olduğu için tabi ki kıyafetini falan temin edemiyordur tahmin edebiliyorum
ama ufak tefek hediye veya resim mevcuttur. uygulama bu şekli ile daha çok arkadaşımızın denemesine olanak sağlayacak![]()
Sevgim destan nefretim katliam olur...