-
Tet Djed Muskası Yapımı

Mısırda yaygınca gördüğünüz bu muskayı yapmak biraz zor. Ama yapıp yeteri kadar enerji yüklerseniz gerçekten güçlü bir mısır muskası olacaktır.

Ritüellerinizde ritüel arazı olarak kullanabilir, altarınızın enerjisini arttırabilirsiniz. İki tane tet yapımı vereceğim biri akikten biri altından. Ölüler kitabından aktarılma

turkuazdan yapılmış bir tet (British museum)
ALTINDAN BİR TET
Kendin için ayağa kalkrarsın, ey Dingin Kalp! Kendin için parlarsın, ey Dingin Kalp! Kendini temeline yerleştir, ben gelirim, sana Altın bir tet getiririm, çok sevineceksin orada.
Bu bölüm, ankhamu çiçeği tentüründe bekletilmiş ve firavuninciri tahtasından yapılmış bir sehpanın üstüne konmuş altın bir tet üstüne söylenecek ve cenaze gününde, ölünün boynuna yerleştirilecek. Bu muska kimin boynuna yerleştirilirse, o, Neter-Khert`de mükemmel bir Khu olacak ve Yeni Yıl bayramlarında, Osirisi`i izleyenler gibi olaca, her zaman ve sonsuza dek.
Bu bölüm, firavunağacı ağacının gövdesinden şekillendirilmiş altın bir tet üzerine söylenecek ve bu, ölünün başına konacak.
Sonra o (ölü), Tuat kapılarından içeri girecek. Konuşmayacak. Yeni Yıl Günü`nde, Osiris`i izleyenler arasında yerini alacak.
Eğer ölü bu bölümü bilirse, Neter-Khertte mükemmel bir khu gibi yaşayacayak.
AKİKTEN BİR TET
Bu bölüm, Ankhamu çiçeği tentürüyle yıkanmış ve firavuninciri ağacı gövdesinden şekillendirilmiş, akikten bir tet üzerine söylenecek. Cenaze gününde, ölünün boynuna yerleştirilecek. Bunlar yapıldığı takdirde, İsis`in sihirli güçleri onu koruyacak. İsis`in oğlu Horus, onu görünce sevinecek. Hiçbir kapı ona kapalı olmayacak. Eli cennete uzanacak, eli dünyaya uzanacak, daima.
Bu bölüm, ankhamu çiçeği tentürüyle meshedilmiş, firavuninciri apacı gövdesinden yapılmış, akikten bir tet üzerine söylenecek
Khu`nun boynuna yerleştirilecek. Bu kitap onun için hazırlanırsa, İsis`in sihirli güçleri onu koruyacak ve İsis`in oğlu Horus onu görünce sevinecek. Hiçbir yol ona kapalı olmayacak. Eli cennete uzanacak, eli dünyaya uzanacak.
Eğer o, bu kitabı bilirse, Osiris Un-Nefer`i izleyenlerden olacak ve sözü doğru olacak Neter-Khert kapıları ona açılacak. Ado, oradaki Tanrıların Horus`un ekin biçen izleyenlerin adları gibi olacak.
İsis`in sihirli güçleri tılsım olacak
İsis`İn kanı, İsis`in büyüleri, İsis`in sihirli güçleri, bu büyük olanı kuvvetli kılacak ve onu tiksindiği şeylerden koruyacak bir tılsım olacak.
(daha farklı sözcüklerle majikal enerjiyi aktarabilirsiniz)
Yalnız bu olayda bir şart çok önemli yaptığınız teti kimsenin görmemesi gerekiyor.
Tetin yapımı aşağıdaki gibidir:
-
Olur ki birşey sizin için hayırlı iken,siz onu hoş görmezsiniz.Yine olur ki,birşey sizin için kötü iken,siz onu seversiniz.Allah bilir,siz bilmezsiniz.(Bakara 2/216) 
-
tamam bu maji ile ilgili de bunlarda burdaki kimsenin başarılı olacağını zannetmiyorum. iki kitap okuum katların nasıl çıkıldığını çıkalacağını yapılan anlaşmaları filan
) anlaşmayı yapan da herhalde bu işlerin piri olmuştur. yok bunu ciddi soruyorum bu da havass gibi geliyor bana herkes bi şeyler yapmak için çabalıyor ancak sanırım gerçekten yapabilen yok . sen hiç bir maji deneyiminde başarılı oldun mu ya da olan kişi tanıyormusun
-
benim merak ettiyim bir şey var.Kim kime hangi vesilelerle her hangi bir menfaat yada zarar dokundurmak isterse allahın izni ve iradesi olmadan mümkün deyildir.Aksini düşünmek cehalet ve şirktir.İlmi ledün yada marifetten anyalanlara bir çift sözüm var.Onlar Allahı tanımadıkları için Allahı herkesin sözüyle oturur kalkar yada herkesin oyuncağı olmuş bir beşer vasfında zannediyorlar.Hiç hikmeti ilahi ve kudretin pergarının hangi maksat ve gaye için çizdiyi ve felek çarklarının ne için döndüyünü bu insanlar bilmiyorlar.Herşey sizin heva ve hevesinize bina edildiyini zannedecek kadar marifetten ve ilmi ledüniyattan anlamayan cahillersiniz.Bir sivri sineyin kanadına binler hikmet takan bir simada milyarlarca alemeti farika mührü basan dikkatli ilim ve hikmet sahibi bir Halıkı zülcelali beşerin nefsi ve şehevi arzularının tatminini temin eden sefih bir oyuncu yada oyuncak görmek tek kelimeyle cehalattir hamakattir ve delalettir.Herkesi töbe ve istiğfara devet ediyorum