-
he heee ben burdayım bekliyorum bu sefer doğru gün
-
ben de buradayım.
tam 22.30 da değil mi?
-
ben bu mediyi yapacağım toplu bir meditasyon iyi olur
-
-
sevgili gizdüşüm ben bu meditasyonu kaçırmışım çokta ihtiyaç duyduğum bişey illa o tarihlerdemi olması gerekiyordu tekrarlaman mümkünmü?
-
bencede bu meditasyondan bir kere daha yapabilmemiz mümkünmü kaçıranlara özel umarım mümkün olur bekliyorum cevabını
-
uzakta olsamda bende sizin bu güzel çoşkulu harislikten arınmış ve diğer insanların yararına yaptığınız bu olması şart meditasyona cani gönülden bütün sevgimle ve enerjimle destekliyorum...
-
arkadaşlar bu mediyi gizdüşüm düzenlemedi isterseniz kendi adınıza medi yapabilirsiniz hatat aranızda anlaşıp toplu medide yapabilirsiniz geç kalınmış birşey yok
-
-YASAKLI-
Arkadaşlar, aranızda 1000ner ytl toplayıp her ay bir iş yeri,yada ne bilim market vb şubeler açarsanız olmazmı
???.gerçekleşmeyen toplu birlik,ruhsal metidasyonda gerçekleştirilmeye çalıştığınız bolluk metidasyonuna ters düşmezmi?....
bilinç altında ve bilinç üstünde nelerin olduğunu bilemiyorsanız ?,uygulayacağınız metidasyonda başarı olup olmayacağınıda bilemesiniz!..
madde planında hükümran olan bir zekaya sahibiz,eyerki aranızda doğurgan ve boluğu temsil etmeyen bir şuur ve beden yoksa,malesef bu metidasyondan hiç bir amaca ulaşamasınız.......iyi düşününüz ve aranızda sempati oluşacak guruplar kurarak işinize devam ediniz..kısaca maddi güveniniz olan birine haliyle ruhunuzda güven duyacaktır..
önerim metidasyonu yönlendirecek üstadın tecrübe sahibi ve toplu birliği aynı düşünceye sokmasıdır..ve boluk bereketinin enerjilerini çağrıştırıcak güçlü sembol ve metidatif hareketleri bilmesidir..aksi taktirde çakraları etkilemek kısa ve az olacaktır..dönüşümlü imgeleme tekniklerini kulanarak sonsuz bereketi üzerinize çekme metidasyonu en hayırlı olanıdır..bunun için buğday su ve ateş sembolerini çakralara yerleştirin..özelikle göbek altı çakrayı açmanız sizin için en hayırlısıdır,çünkü üreme organı ve aysal bilinç altı mekanizmasının üreme yeridir..üreme olan yere bereketi temsil eden sembolü yerleştirin-sembolü birleştirip bolluğu sağlayınız... işte o andan itibaren boluk sizi saracaktır..
Konu üstünkural tarafından (09-01-2009 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.