gece okunsa olurmu hani seeher vakti.
Bütün insanların gözüne şirin güzel görünmek isteyen bir kimse,abdest alıp kıbleye dogru iki diz üzerine oturup,araya dünya kelamı karıştırmadan 1000 defa:
''La ilahe illallah muhammedün şefiullah'' okur ve her 100 defanın sonunda 3 kez de aşağıdaki dua okunur.Buna en az haftada bir kez devam edilir ise,bu tertibi uygulayan kişiyi herkes gönülden sever ve ona hürmet ve ikramla muamele ederler.
Her 100 defada 3 kere okunacak dua şudur:
''Allahümme bi hakkı hurmeti la ilahe illellah,muhammedün şefiy'ullahi en teczibe li kulube ıbadike ecmeıyne hatta yenkadu ve yahdau li bil mehabbeti vel meveddeti vel atfi bi rahmetike ya erhamer rahımine ve sallellahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim''.
Kaynak:Şifa İncileri
gece okunsa olurmu hani seeher vakti.
eceecim emeğine sağlık döktürmüşsünsenin kadar şirin olabilekmiyiz dersin
canmmm izninle dua listeme yazacağım selametle.
çok güzel eceem benimde böyle bi duaya ihtiyacım vardı yarım hemen başlayacağım
Allah razı olsun canım benim izin nedemek memnun olurum ins faydasını gorursun,insanın yuregi guzel oldumu yuzune de yansır derler sirin olmamana imkan yok
--------------------
yardımcı olabildiysem ne mutlu ins faydasını gorursun sende deryacım..
Konu ecee tarafından (23-04-2009 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Ecee senin tatlılığının sebebi belli oldu...Seni gidi seni...
Emeğine sağlık canımm...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Once Upon a Time You And Me
pelinimm benim gece gece guldurdun beni saolbuarada iltifatın icinde tesekkr ederm canım sen daha tatlısın...ama bende senin gbi sirin gorunmek icin bol bol dua okuorum
.................................................. .................................................. ...
suphicik sanada tesekkr ederm ama pelinle benimm az acı tarafımızda war yaff![]()
Ecee cooook sagol, Allah razi olsun, tam aradigim sey... bu arada, haftada 1 kez uygulamak yeterli mi? yoksa yapabildigimiz kadari ile mi?