bu konuyla ilgili erzurumlu ibrahim hakkının marifetname adlı eserini okuyabilirsin
http://www.lahuti.com/forum/marifetname-erzurumlu-ibrahim-hakki-19495.html
peki 18bin alemle ne kastediliyor? uzay da bunların içinde mi? uzayda başka canlılar olduğu konusunda bilgiler var mı?
bu arada demek ki o zaman bu resim de diğerleri de sahteliği kanıtlanmış fotolar. araştırılıp böyle bir sonuca varılmış yani.
bu konuyla ilgili erzurumlu ibrahim hakkının marifetname adlı eserini okuyabilirsin
http://www.lahuti.com/forum/marifetname-erzurumlu-ibrahim-hakki-19495.html
Damnant Quod Non İntelligunt
(Anlamadıkları Şeyleri Kınarlar)
çok teşekkür ederim. hemen okuyup bilgilenmek isterim.
Hala ufolara inanan var mıilginç..
Evet onsekiz bin alemden bahsedilir hep ama onların ne olduğunu Allah bilir ancak.Uzaylılar diye bir canlı türü varsa ve akıl sahibiyseler Allah'a kulluktan mesul olmaları lazım.Çünkü şuur sahibi her varlık sadece kulluk için yaratılmıştır.Ama Kuran'da da böyle birşeyden bahsedilmiyor zaten.Yanlızca "İnsanları ve cinleri bana ibadet etsinler diye yarattım" diyor Allah![]()
"Ve zamanı geldiğinde Rabbin sana kalbinden geçenleri bağışlayacak ve seni hoşnut kılacak.."
(Duha 5.)
bu söyledigin sadece islamiyet için geçerli onlar boyle bi inanısa inanmıyo olabilirler hatta hiç bir inanısı inanmıyo olabilirler.
mantık olarak baska yerlerde yaşam olması cok normal. eger yoksa asıl ozaman sasırılması lazım.milyarlarca gezegen bosunamı yapıldı var oldu yanı.
ha belki yasam yoktur olabilir. ama gidip görmeden kimse yok diyemez. ben varda demiyorum gidip görmedim kimse gormedi.
ama okadar olay ve bu gerceklerle neden olmasın ?
onlara ufo diyorlar tanımlanamayan uçan cisimler.
kenzulce ufo tanımlanmasıistenilmeyen uçan cisimler.
biliniyor ama bilinmesi istenilmiyor,çünkü bazılarının işlerine gelmez kanımca.
saygılarımla.
--------------------
bizler yaratılmışların ne ilkiyiz nede sonuncusuyuz.
ibadet allahadır,bir inanç yoludur.ama dünya üzerinde her dine veya inança göre bir ibadet veya tapınma mevcut olup,insanları ve cinleri ibadet etsinler diye yarattım ayetinde,demiyorki diğer yaratılmışları bana ibadet etmesinler diye yarattım...enson önce insanı ondan önce cin kavimini yarattı..onlar vaadlerinde durmayınca ,Allah ins'i yarattı,meleklerde yeryüzünde kandöken bir kavimmi yaratacaksın derlerken,şüphesiz sizin bilmediklerinizi bilirim demiştir Allah.
bundan nispet ins ve cins kaviminden önce nice yaratılmışlar mevcut olup;bu yaratılanlar kuranı yüklenen insan medeniyetini merak ediyorlar,olabilir..olamazmı?onlarında kitapları onlarada gelen nebiler olmazmı?
en üstün varlık insandır..hayır.(o kadar basit değil)?
en üstün varlık hakka ibadetinde,inançında,imanında,kuranında, dualarında,ihlaslığında,v.b. vasıflarında hiç sapmamış olan İNSAN dır.
o peki size sorarım kuranı kerim i okuyan cin varmı?peki uzaylı denilen yaratılmışlar bu kitabı okuyup öğrenmek istemiyor olamazlarmı?
saygılarımla.
Konu kenzul tarafından (18-06-2009 Saat 04:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi