-
Uluslararası Açık Kapı Üniversitesi (UAKÜ) (Himayalalar Merkez Kampusü)
Üniversiteyi kazanamadınız mı? Yoksa özel bi üniversiteye paranız mı yetmiyo. Dert etmeyin hevesiniz kursağınızda kalmayacak. 2018-2019 öğretim yılında, siz bahtsız ve taban puansız öğrencilere kapılarını açaçak olan üniversitemiz 4 fakülte 1 akademi 2 de yüksek okul olmak üzere 30 bölümde hizmet verecektir.
Gerçi hali hazırda tek öğretim görevlisi olarak ben varım ama (kendimi rektör ilan ettim) akademik kariyere verdiğimiz önem ile harbi harbi ordinayüsler dekanlar prof ve doçentler olcak. Demedi demeyin. Büyük projelerim var bu konuda. (bu arada üniversitemiz bünyesinde akademisyen olarak en az ortaokul mezunu doçent profösör felan alınmaktadır ilgililerin 36 vesikalık ile iletişim adresimize bizzat başvurması gerekmektedir.)
Üniversitemizin kayıt ücretleri öle elin amerikasındaki gibi 30-40 bin dolar diil sadece 5 adet tibet öküzüdür. Bunu da 60 ay vadede ödebilmeniz açısından kolaylık sağlanmaktadır. Öğretim dili ise serbesttir herkes istediği dilde eğitim hakkına sahiptir. Barınma için her öğrenciye müstakil çadır sağlanan yurtlarımızda uydu bağlantısı vardır ama elektrik henüz döşenmemiştir.
Aşağıdaki haritada (google mapten de ziyaret edebilirsiniz) okulumuzun yeni kampus2üne ulaşım yolları aççık seçik görünmektedir. Şimdi Himalayalardan sağa dönüyonuz yukarı dogru bi 8000 metre cıkıyonuz (dünyanın damı denilen yer) Nasuh mahruki’ye de sorabilirsiniz. Orda bi köy görceniz uzakta işte o köyden bu sefer sola sapacaksınız (Allah sapıttırmasın) keçi yolu denen patikadan katırlar vasutasıyla 189 bucuk km daha gidiverceksiniz Uluslar arası üniversitemizin ana kampusüne ulaşmış olursunuz.
Efendim neden himalayalar mı? Çünkü temiz hava bol gıda orda oksijenin etkisiyle zihniniz açılır ve tibette 7 yıl degil üniversiteyi hazırlık bölümü de dahil 3 ayda bitiriverirsiniz.
Üniversitemeize ulaşmak için izlenecek yol haritası

Neyse şimdide okulumuzun bölümlerini inceleyelim. Her sınıfta kontejan 500 kişi olup tüm sınıflar bir arada ders görecektir böylelikle karnaval havası şeklinde -45 derecede donmaktan kurtulabilirsiniz. Ahanda Fakültelere göre bölümler :
Uluslararası Açık Kapı Üniversitesi (UAKÜ) (Himayalalar Merkez Kampusü)
Asosyal Bilimsiler Yüksek Okulu
-Siyasal Turizm ve Pansiyonerlik
-Velet Sosyolojisi
-Avrupa Birliği ve ruh sağlığı
-Adense ve Google brokerlığı
Yabani Diller Meslek Yüksek Okulu
-Mütercim Tercümanlık (kuş dili)
-Bloğ Editörlüğü
Beyin jinekolojisi Pıt Fakültesi
-Fıtık Estetiği Hekimliği
-Ebe Asistanlığı
-Kırık Çıkıkçılık
-Tırnak Doktorluğu ve Pediküriati
Mühendislik ve Sivil Dövünme Fakültesi
-Sabun Mühendisliği
-Gaz İmalatı ve Çıkarımı
-Ayakkabı Sandığı Mühendisliği
-Nükleer Kırmızı Başlıklı Traktör Mühendisliği
-Bilgisayarlı İnternet Şeysi Mühendisliği
Fen-Edebiyat Eğitimi Fakültesi
-Ücretli Ööörtmenlik
-Manken Fizik
-Uhrevi ve Kimyevi Maddeler
-Haşerat Biyolojisi
-Yorum Yazın Teknolojisi
Zirai İlaçlama Fakültesi
-Zehir ve Bostan Bitkileri
-Kanguru Yetiştiriciliği
Hoş Sanatlar Akademisi
-Peri&Şan Bölümü
-Tekmelemeli Çalgılar
-Üfürüklemeli Çalgılar
-Göbek Atma ve Aborjin Dansları
-Natürport ve Picasso Çizimi
-CepTelefonu Sanatları
-Ön El ve ayak sanatları
-Hokkabazlık ve dramaturji
-Süflörlük ve Dublörlük
Lütfen Tercih edeceginiz bölümü başvuru formuna 5 kere yazınız(bi karışıklık olmasın) Tercihleriniz bizim için önemlidir. Tibet öküzü cinsinden ödemenizi yaptıktan sonra başvurular sırasına göre değerlendirilecektir kimse açıkta kalmayacaktır.
Konu indigo tarafından (21-06-2009 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir.
Sebep: imla düzeltmesi
[SIGPIC][/SIGPIC]