sadece yazdıkların çok basit.bu ilmi hiç bilmiyorsun hızlı giriş yapanlar hızlı yorulurlar ve duvara vururlar unutma bunu
bakın arkadaşlar berhetıyeden yazcam size bunu suflı ve ulvi cinlerle nasıl görüşecegınız denenmiş sahıh yıne kendım tarafından......gunde 100defa kerır ismini zikredın gusel kardeşlerım.bunun tehlikelerışunlardır manevıyatın saglam ise problem yok degıl ise baya bir ugraş ve zaman gerekonların söledıklerı dogruile yalanı ayırt etmen ve alışman için
sadece yazdıkların çok basit.bu ilmi hiç bilmiyorsun hızlı giriş yapanlar hızlı yorulurlar ve duvara vururlar unutma bunu
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
SA.Zikiredilecek varligin ismini vermemissin degerli Arkadasim.Bana yolsanabakın arkadaşlar berhetıyeden yazcam size bunu suflı ve ulvi cinlerle nasıl görüşecegınız denenmiş sahıh yıne kendım tarafından......gunde 100defa kerır ismini zikredın gusel kardeşlerım.bunun tehlikelerışunlardır manevıyatın saglam ise problem yok degıl ise baya bir ugraş ve zaman gerekonların söledıklerı dogruile yalanı ayırt etmen ve alışman için
bak gusel kardeşim yıne sölüyorum hüddam ilmini yemiş bitirmiş hoıcalarım var belki ben biras kabayım ve hıslıyım bu yusden yasdıklarımı anlatmadan geçiyorum senın işin bunu tartışmak yorumlamak saygı duyarım sana...teşekkurler ama buna ihtıyacı olan çok kişi var
başına neler geldi anlatsana
Sayin kvp.Isterseniz bana bu Duayi komple sekilde eksiksiz olarak bir yolayiniz ben bunu bir Inceleyim.Ne dersin?
Arkadaş yazmış zaten... Ya Kerir ismini günde 100 kez 3-5 yada 7 gün boyunca akşamları yanlız bir odaya çekilmek süretiyle zikredeceksiniz... yanlız kerir isminin arapça değilde süryanice olduğunu bir kaynakta okumuştum. berhetiye duasından yazdım demişsin nasıl yazdğını anlayamadım...
gusel kardeşim benden istedıgın çok tehlikeli bişi çok kişi burda berhetıye dugasından bahsetmiş paylaşılmış açılmış saçılmış ama aslı burya çıkmamış yakın olanı yasan bir isim vardı oda berhetıyeyı tamamlayan dugaları bilmedıgı için sadece bir kısmını paylaştı berhetıye ibranice agırlıklıdır bazı isimler şimdiki telafza göre süryanice yada farsça nitelendırılebiliyo ama ibranıcedır...davettır kendı başına bunun davetıde çok agırdır en buyuk davet dim ben sen anlaya ama bu konudan uzaklaşa çok agır bir konu gusel kardeşim.hak için yap bunlardan usaklaş huddamda paylaşımlarımı kesıyorum havastan takıp edebilirsiniz..
--------------------
bu ara gusel kardeşim ben ibarnıce suryanıce farsça eski osmanlıca arpça biliyorum...yani demem şudur hüddam ilmiyle ilgili paylaşımlarımı durduruyorum....
--------------------
gusel kardeşim kerır ısmını zıkretmeye başladıgında belli duga ve zikirle ugraşmaya başlasan ii olur 3 yad beş yada yedı demedım ben...enerjın gelenden yuksek olması gereklı senın enerjın onunkınden az ise o sana hukmeder şöle açım bunu senın enerjın 25 onunki 500le gelırse nasıl olcak...aslında bu konuyu açmak istemıyorum huzursuz edıyo beni açmam bile yanlıştı...ama bu konuya girip deneyenın yanındayım bunu bile ama şunu sakın unutmayın böle bişiye girmişsenız allahtan başka kımseye sıgınmayın kımse sizi koruyamaz herzaman...
Konu kvp tarafından (29-05-2008 Saat 14:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
3-5 ve 7 günü ben söyledim arkadaşım, sen kerir ismini bile düzgün yazamamışsın zaten...
kerır değil "Ya Kerir" olacak o... fakat kelimenin anlamını bulamadım...
arkadaşlar madem bu kadar dil biliyosunuz bari şu türkçemizide güzel ve okunaklı şekilde yazsak daha güzel olmazmı...
arabadan soğan almak kadar kolay bahsetmişsiniz, berhetiyye bir davetmidir yoksa ????
kerir ismi kerir diyemi zikredilir???
neden 100 kere??
berhetiyyenin esmaül üsnadan farklı olan yanı nedir???
kerir isminin anlamı nedir??
berhetiyyeye cin isimleri karıştırılmışmıdır??
havas ilmini yalayıp yutan değerli hocalarımız bunlarıda güzel bir türkçeyle açıklayıp yazarsa biz meraklı üyelerde bişeyler öğrenmiş oluruz ve dua ederiz
Sağım, solum, önüm, arkam kıyamet olmuş
Ve ben kıyamdayım..
Kendi cenazeme durdum, er kişi niyetine