| | #11 |
| Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | yardım olsun diye okumak istemiştim.ama başkası adına okursamda kötü bişi olmaz heralde.veya en iyisi kendi adıma okuyup para gelirse o kişiye vereyim |
| | |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya tabi ki canım Allah c.c cömertlerle ve merhametlilerle beraberdir çünkü onun merhameti bir annenin evladına duyduğu merhametin 1000 kat daha fazlasını duyar bizlere belki bu amaç ve niyetle okursan senin o merhametli niyetin için rabbim daha çok yardım eder sana ve duan kabul olur inşallah olsunda canım |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bu yorumlara pek katılmıyorum hzMUHAMMED gunahsız agızlarla dua edın der sahabıler ya MUHAMMED nasıl olur hepımız gunahkarız MUHAMMED MUSTAFA buyurur bırınız dıgerınız ıcın edın o zaman gunahsız agızla dua edılmıs olur cunku muslamın muslumana ettıgı dua makbuldur bırınız dıgerınızın agızından ve gunahından sorumlu degılsınız boylece gunahsız agızla dua etmıs olursunuz |
| | |
| | #14 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | peki ben bunun arapçasını zor buldum şimdi netten bişy söyleyin bumudur sure ve tam mıdır ona göre başlayalım Bismillahirrahmanirrahim 102:1 Elhakümüt tekasür 102:2 Hatta zürtümülmekabir 102:3 Kella sevfe ta'lemun 102:4 Sümme kella sevfe ta'lemun 102:5 Kella lev ta'lemune ılmel yekıyn 102:6 Le teravünnelcehıym 102:7 Sümme leteravünneha aynelyakıyn 102:8 Sümme le tüs'elünne yevmeizin anin neıym
__________________ ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_K-Aҳ̸Ҳ̸ҳ Durdum...Sustum...Gülümsedim...Gözümü açtım; Ben Değiştim... |
| | |
| | #15 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | margilcim çok çok çok teşekkürler.Sonucu 20-25 gün içinde bildiricem -------------------- Tekasur suresini yazabilirmisiniz lütfen Konu benedenben tarafından (11-06-2008 Saat 03:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| | #16 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bismillahirrahmanirrahim 1. Elhakümüt tekasür 2. Hatta zürtümülmekabir 3. Kella sevfe ta'lemun 4. Sümme kella sevfe ta'lemun 5. Kella lev ta'lemune ılmel yekıyn 6. Le teravünnelcehıym 7. Sümme leteravünneha aynelyakıyn 8. Sümme le tüs'elünne yevmeizin anin neıym Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla 1.(Mal, mülk ve servette) Çoklukla övünmek, sizi 'tutkuyla oyalayıp, kendinizden geçirdi.' 2."Öyle ki (bu,) mezarı ziyaretinize (kabre gidişinize, ölümünüze) kadar sürdü." 3.Hayır; ileride bileceksiniz. 4.Yine hayır; ileride bileceksiniz. 5.Hayır; eğer siz kesin bir bilgiyle bilmiş olsaydınız, 6.Andolsun, o çılgınca yanan ateşi de elbette görecektiniz. 7.Sonra onu, gerçekten yakîn gözüyle (Ayne'l Yakîn) görmüş olacaksınız. 8.Sonra o gün, nimetten sorguya çekileceksiniz. -------------------- güldürmeyin adamı yaa ![]() meali bu olan sure ilemi ummadığın yerden para gelir diyosunuz !!! burda paradan maldan mülkten hesaba çekileceksiniz derken !! Konu mucahitkatipzadee tarafından (11-06-2008 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 1.çok teşekkür ederim 2.de Sahip olduğu nimetlerle övünenlerin yaptığı hatadan bahsediliyor |
| | |
| | #18 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | margil in eklediği konulara güvenim tamdır şimdiye dek olumsuz sonuç alana rastlamadım bu sureyi de okuyacağım teşekkürler margil
__________________ ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_K-Aҳ̸Ҳ̸ҳ Durdum...Sustum...Gülümsedim...Gözümü açtım; Ben Değiştim... |
| | |
| | #19 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | kesinlikte ben denedim sonuç aldım. çok şaşırdım arkadaşlarıma hemen okumalarını söledim.konu için çok saol margil.deneyin arkadaşlar.çok güsel bi paylaşım. |
| | |
| | #20 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Melisa anlatman sorun olursa üstü kapalı bi şekilde açıklarmısın lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnn |
| | |
| Reklamlar |