şimdi bu ünlü cinliler kimler dünyadan olabilir veya Türkiyeden mutlak biraz çalışın ama atmayın bide buna ek sitemizin ünlü cinlilerini yazalım şenlik olsun ve eylül hanım ziyafet verdim kibarca red etmiş o ve diğer süper modlarda katılsın lütfen bide tabikii site yöneticisi wahsiden katılım istiyorum herkes katılsın okuyup kaçmayııııın. ibrahim tatlıses Ahmet EROGLU
Konu @y_ısıgı tarafından (17-02-2010 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir.
ne yaptınız güzel eylülüm hepsini yazmışsınız hani türkiyeden sanatcı veya artist onu yazmamışınız bir siteden de televizyondan olmalı ...
Pardon,atlamışım
sisi..,
bülent ersoy...
ajdar..
aklıma gelmiyor başka..![]()
eee siz tarot istersiniz dimi hiç cevap yazmayın okuyun kaçın ..ben herkes dedim beni sevmeyenlerde dedim ya...
şimdi anladığım kadarıyla içine cin kaçmış ünlüler ve forumun ünlü cinli şahsiyetlerini yazacağızoyy bu konu tam shadowluk imzasında bile CİN ler geçiyor ünlü cinlimiz odur çok şey bilir cinler hakkında
içine cin kaçmış ünlülerden biri de Semra kaynana geliyor aklıma![]()
ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_....ҳ̸Ҳ̸ҳ
fantom ünlü tamam ama sitedeki cinli üyeyi yazmamışsınız eksik kalmış bir meşhur bir lahutiden üye olacak cinli...en büyüğü SÜLEYMAN A.S. ve siteden hüddam
sitede herkes ucundan kıyısından bulaşmış cinlere.en büyük cinli kaynana Semra.kadının tepesinde inmediler bir türlü yaf
![]()
saadettin teksooooooooooyyyyyyyyy![]()