| | #1 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Reha Muhtar Lahuti.com u ilk keşfettiğimde ateş hattını sunuyodum ve bütün konularımı burdan seçiyordum daha sonra kendimi biraz fazla kaptırdım olsa gerek bi kaç programa çıkamadım foruma daldığım için kanaldan kovuldum ama iyiki kovulmuşum artık bütün günümü Lahuti.com da geçiriyorum teşekkürler Lahuti.com her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan Hülya Avşar kayanın beni aldattığını Lahuti.com dan öğrendim 1sene önce tesadüfen girdiğim siteye şimdi müptela oldum iyi kide Lahuti.com a katılmışım yoksa kaya beni aldatmaya devam edecekti magazinde de Lahuti.com 1 numara artık Lahuti.com hayatımın büyük bir kısmını kaplıo Fatih Terim şimdiiiiiii maç öncesiii taktiklerimiziiii Lahuti.com spor bölümlerini inceledikten sonra futbolcularımıza aşılıyoruz gerçekteen iyii bir bölüm heeee bu bölüm daha geliişirmiiiiiii avrupa takımları hakkında daha detaylıı incelemeler yapılaabilirmiiiiii bence yapılaabilirrr ama yinede türkiyenin en büyük sitesi olma yolunda güzel bi ekip çalışması içersinde ilerliyolar italyanların bi lafı var laa tempooo paapaaazee del rizotto sittirella pasto yani ne demek her zaman papaz pilav yemez o yüzden diğer sitelerin ufacık bi açığında Lahuti.com kanatlardan yaptığı doldurmalar sonucunda golleri atacağına ve 1 numara olacağına yürekten inanıyoruz ibrahim Tatlıses bakııııın sizlere sesleniyorummm ey vicdansız insafsız insanlarrrr ibrahim tatlısess kimseye eyvallah demezzzz ibrahim tatlıses Lahuti.coma giriyosa bu dogrudur Lahuti.com aslaaa sizlerin oyunlarıyla yıkılmaz önce Allah'a sonra halkımıza güveniyorum Lahuti.com karşısınaaa bir sürü site koyuyosunuzz ama evelallah bi yine açık ara öndeeeyizzzz sanaa sesleniyorummm eyyy vatandaşşşşş ne diye halaaaa Lahuti.com a üye olmadın Allah cezanızı verecek mustafa topaloğlu : Lahuti.com güzeldir zaten güzel olmasa aşk olmaz aşklar çok faydalı bişeydir portakalda faydalıdır o zaman portakal aşkmıdır Allah kimseyi aşksız bırakmasın damlaya damlaya Lahuti.com olur Kuşum Aydın : efendiiiiiim Allaaaamaaaa binn şükürrrrrrr bendee girdim Lahuti.com A neeee varrr neee yokkkk baktımmm birazzzz vallaahhiii çok faydalı bi siteeeee herkeeesss tafsiyeee ediyoddduuu sonunda bende tanıştımmm tüliinle canerriii de getireeceeemm burayaaa evlendirrrceeemm sonundaaa onları Lahuti.com sayesinDeeeeeee Süleyman Demirel sevgiliii vatandaşşlarım artık ülkeyii yönetmekk daha da kolaylaştıı tabikide şimdi vatandaşşş ne seviyoor ne sevmiyorrr hükümetimizzzz giriyor Lahuti.com ordaa halkın sesini duyuyorrrr onaa göre icraatlarını yapıyorlarrr ..... bizim zamanımızda böleeemiydii Lahuti.com vaaadıdaa bizzmi giimedik nazmiyee bile bağımlısı oldu çıkamıyoo Lahuti.com binealeyh Lahuti.com politika açısındanda fevkalade faydalı bi sitedir bu arada gapp projeside benimdirrr Bülent abla efenimm yüce Allah-ü tealaanın bana bahşettiği şu nacizane can-ım ile boş zamanlarımda internet diye tabiiir edilen alanda bilgi paylaşımlarının yapıldığı çok muhterem Lahuti.com ailesine bendenizde katılmış bulunmaktayım bu paylaşımları yapanları tevazu ve telafile tebrik eder zat-i muhterem Lahuti.com ailesine başarılarını ve saadetlerini dilemeyi borç bilirim efenim gerçekteen çoooook başarılııı aaaaaaa-aaaaaaaaa Zekeriya Beyaz Efendim eshefle belirtmek isterim kiii Lahuti.com dini alimlerin bile uğradığı bilgi edindiği bir sitedir. Ne caizdir ne günahtır herşeyiii lahuti.com sayesinde bizler öğrenmekte ve paylaşmaktayız. İlmin yolu Lahutiden geçer. Girin siteye okuyun herşeyi bizden beklemeyinnn
__________________ ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_K-Aҳ̸Ҳ̸ҳ Durdum...Sustum...Gülümsedim...Gözümü açtım; Ben Değiştim... |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Allah iyiliğini versin hayalperest emi Ben çok güldüm okadar gzl yazmışsın ki Rabbim de seni güldürsün ya: |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | süper paylaşım olmuş teşekürler
__________________ TAVRININ ASALETİNİ BEDENİN GÜZELLİGİNİ ZİHNİNİN ACIKLIGI DİLİNİN ZEKASSINI KİM ALDI.( İNANÇ DÜŞÜNCE İRADE) elimizde herşey..... |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | )) ben gene sazan gıbı atladım ya...yuhh bana
__________________ |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | aa aa bu yaziyi yeni gordum XD sanki kendileri konusuyomus gibi canlandirdim haha komik oluyo X) cok guzeldi sagol |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | recep tayip ERDOĞAN basın toplantısında lahuti hakkında sorulan soru üzerine ))))beraber yürüdük biz bi yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda
__________________ No Woman No cRy |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: ISTANBUL Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | hayalperest yine yaptin yapacagini ALLAH IYILIGINI VERSIN YINE COK GÜLDÜM YAHU |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | güzelmiş sağol.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: america, newyork Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çok hoşmuş be :d
__________________ without the mask where will you hide can't find yourself lost in your lie.. it never was and never will be everybody's fools |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Türkiye
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | Zekeriya Beyaz doğru söylemiş. Hayalperest' in emeğine sağlık. |
| | |
| Reklamlar |