| | #1 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehri
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Unut Artık O Evlendi içim yanıyor dostlarım içim yanıyor kan ağlıyorum dostlarım kalbim sızlıyor kalan son umudum da bugün toprak oluyor bedenimi taşımak artık çok zor geliyor ![]() |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | yok daha evlenmedi ![]() rahatım |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | henüz daha evlenmedi ama evlenmek üzere herhalde bayramdan sonra alırım haberini... |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 | |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: dünden , bugünden....
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ne unutucam ya...evlenicez biz .... ![]() -------------------- Alıntı:
a aa ama hakkaten ağlatcanız artık beni bu gece! yok kuzum yokk dua ederiz biz sana hayırlısı için.... senin kaderinse o son anda bile bozulur o iş! Konu thechoosen tarafından (14-09-2008 Saat 05:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi | |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | saol cnm ya nasıl su serptin içime |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ciddiyim inanarak yazdım emin ol! sen sevginden ve inancından vazgeçme sakın..rabbim hayırlısıysa bizi birbirimize yaz tez zamanda kavuştur demekten de vazgeçmee!!!!! |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | amin cnm yüreğine sağlık Allah herkesi sevdiğine kavuştursun ve bir daha da hiç ayırmasın... |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
| | |
| | #10 | |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Alıntı:
ki evlenmicek o kişiyle bak gör ![]() Allah sana ondan daha iyilerini versin inşallah ve gün gelsin 'iyi ki o olmamış' diyesin innnşallah | |
| | |
| Reklamlar |