| | #1 |
| Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | unutmak için bildiğiniz bir dua var mı sevgilimden ayrılalı bir seneden fazla zaman oldu.Ayrıldığımız zamandan beridir sürekli onun geri dönmesi bana ettiklerini görmesini için dua ettim fakat hayırlı hiçbir gelişme olmadı.İçimde hep döneceğine dair bir umut vardı ama gelen giden yok.Sanki onun için dua ettikçe ben ona daha çok bağlanıyormuşum gibi geliyor ve artık bu acıya dayanamıyorum.onu unutabilmek için,acımı hafifletmek için okuyabiliceğim bildiğiniz bir dua var mı? |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Bence kendinizi bir gözden geçirmelisiniz eksiklerinizin olabileçeginizi göz önüne alıp neden niçinleri kendi içinizde sorgulayıp doğru sonucu bulacaksınızdır bazen biliriz ama kabul etmek istemeyiz bunları. |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | kendi sorularıma verdiğim cevaplar hep eksik kalıyor,ama soru sormakda istemiyorum artık,kurtulmak istiyorum |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | cok zor bi donemdir dualar herzaman ise yarar rahatlarsin kimseyi dinlememek yada birileri seni dinlemekden bikarlar sirt sivazlama donemi fazlaca baslar biktirmamak lazim cok konusmamak lazim bi kere aglayim bi daha aglamamak lazim
__________________ 29 Harf var şuan elinizin altında 29'un permütasyonu sonsuzdur dikkat edin yazdıklarınıza elinizin yazdığını ağzınızda söylesin...... |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: MeÇhuLdeN....
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | canım ya allah yardımcın olsun ama duayı bırakma yani illaki onun için dua etme hayırlısnı dile allahtan hem rahatlarsın seni çok ama çok ii anlıyorum belli bir zamandan sonr akimseye soramıyosun yada dertelnemiyorsun insankları sıkmaktan korkuyor insan zor dönemler ama geçiyor canım geçecek inan buna |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | aynen sizlerinde dediği gibi artık kimseye birşey de diyemiyorum zaten kendimden de bıktım bakalım böle sonum ne olcak... |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | size duyduğum ve denediğim brirşeyi yazmak istiyorum gece uyandığında ki her gece unutmak niyetiyle uyanıp başucuna1 bardak su koyup ama ağzı kapalı olmayacak o suyu içersen sana sıkıntı veren ve unutmak istediğin herşeyi unutuyorsun ben denedim işe yaradı sende dene hurafe diyebilirsin ama kaybedecek bişeyin olmaz üstelik unuttuğunu görürsün duada şart tabi |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim peki suya okumam gereken özel bi dua var mı? |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Âlem-i Esbab
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Selam.Unutmanın en iyi yolu farklı meşgaleler edinmek.Sürekli o insanı düşünüp saplantı halne getirmemek ve kaderine rıza gösterip kendin için böylesinin hayırlı olduğunu düşünerek Allah'a teslmiyet göstermek.Bunun için ille de belirli dualara gerek yok.2 hafta önce sevgilimden ayrıldım deliler gibi seviyordum ki hala da seviyorum ama artık ilişki tükenmiş bi çıkar yolu yok tekrar barışmakla hiçbirşey hallolmayacak.İş yerinde sadece işime odaklanıyorum düşünmüyorum aklıma geldiçe farklı şeylere düşüncemi yönlendiriyorum.Namaza başladım hergün çeşitli esmaları zikrediyorum kendimle başbaşa kalmıyorum ve ayrıldığımızı kabullendim ama üzülmüyorum ben Allahtan hayırlısını istedim sonuca da rıza gösteriyorum İşin özü kendinize yeni meşgaleler bulun yeni ortamlara girmeye çalışın ve ayrılık durumunu kabullenerek hayatınıza yeni bir sayfa açın yazık değil mi o 1 sene zarfında üzüntüyle geçen zamana...İnsan hayata bir kere geliyor ve bak 1 senen boşa heba olmuş Allah yar ve yardımcınız olsun... |
| | |
| Reklamlar |