| | #1 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Uri Geller yalancı mı? James Randi 35 yıldır doğaüstü güçleri olan insanların yalanlarını ortaya çıkarıyor. Aşağıdaki videoda bir televizyon programına konuk edilen Uri Geller'in önceden getirdiği malzemeler program yapımcısı tarafından birebir aynıları ile değiştiriliyor. Başaramayınca Uri Geller'in nasıl bahaneler uydurduğuna dikkat edin... Link açılmazsa youtube'a James Randi yazarakta bulabilirsiniz. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: yasanılası yerde Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şok oldum ya nasıl yani david copperfield gercekten uçmuyo o zaman ![]() ben hepsini gerçek sanıodum |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | tüfff ne hayal kırıklığı ama |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbuL
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | James Randi ne derse doqrudur bu adam doğa üstü gücü olduqunu karşısında ispatlayana 1 milyon dolar ödül vereceqini iddia edior Ve daha karşısına çıkan olmadı bir efsaneye qöre uri geller bir kez karsısına çıkıor Randi ipliğine meydana çıkarıo sonra paşa paşa evin yolunu tutuor :
__________________ іηηα lіllαні νэ іηηα іlэууні яαcіuη (Âlі Îмяαη 185) "нэя иэfs Ōlūмū таδаcактιя" "Kullu nefsin zâikatul mevti summe ileynâ turceûn"(Ankebut 57) "Her Nefs Ölümü Tadıcıdır.Sonra Bize Döndürüleceksiniz" “αηℓα∂ıм ιşι; ѕαηαт αℓℓαн’ı αяαмαкмış, мαяιƒєт вυ, gєяιѕι уαℓηız çєℓιк çσмαкмış” |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Bursa'da
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Psurji bölüme de bir videosunu eklemiştim ben, o da mı yalan meydana çıkarma videosuyduu o zaman yeni tanıştım ben bu amcayla... |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() | peki saat olayını ve uçak kaşık olaylarını nasıl açıklayacak. İnsanların kendi evlerinde yaşadıkları şeyler.
__________________ Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez, Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez. Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da, Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma. Mevlana "Talihsizliklerinizin üzerinde ne kadar durursanız,sizi o kadar daha fazla incitebilir." "Düşünce hızlı,hafif,devingen,değişken ve akışkan bir enerji şeklidir.Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen,bir anda belirir." |
| | |
| | #7 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2007 Bulunduğu yer: trakya Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla benım adamım chrıs angel asıl fenomen chrıs angel ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() | o kesin ilizyonist onun psişik olmadığını biliyoruz. ama gösterileri güzel gerçektende
__________________ Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez, Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez. Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da, Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma. Mevlana "Talihsizliklerinizin üzerinde ne kadar durursanız,sizi o kadar daha fazla incitebilir." "Düşünce hızlı,hafif,devingen,değişken ve akışkan bir enerji şeklidir.Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen,bir anda belirir." |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | criss'in bazı numaraları sahte bazıları gerçek.youtube da nasıl yaptığını anlattığı bile var ama o bulldozer numarasndan sonra gerçekten sewdm kendisini |
| | |
| | #10 | |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbuL
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Alıntı:
etrafımdada yaşayanı qörmedim kaşık bana ben kaşığa aval aval baktık yetmedi saatte boş boş bu benden ne beklior diye bana bakıordu
__________________ іηηα lіllαні νэ іηηα іlэууні яαcіuη (Âlі Îмяαη 185) "нэя иэfs Ōlūмū таδаcактιя" "Kullu nefsin zâikatul mevti summe ileynâ turceûn"(Ankebut 57) "Her Nefs Ölümü Tadıcıdır.Sonra Bize Döndürüleceksiniz" “αηℓα∂ıм ιşι; ѕαηαт αℓℓαн’ı αяαмαкмış, мαяιƒєт вυ, gєяιѕι уαℓηız çєℓιк çσмαкмış” | |
| | |
| Reklamlar |