| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: hayal alemınde_ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Arkadaşlar herkes üstteki üyeye nasıl işkence yapmak istediğini yazsın.... Beni sevmeyenler;İlk kurban benim Konu thechoosen tarafından (05-11-2008 Saat 03:17 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Sn fenomen17 size işkence yapmak için avatarımdaki resme bakmanız yeterlidir.Vicdanı olupta o resimden acı çekmeyecek yürek tanımıyorum;o resmi meydana getiren ve sebep olanlar dışında !!! |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | vicdannım el vermıo yapamıcam sanırım...
__________________ GİDENE ''KAL'' DEMEK ZAVALLILARA,KALANA ''GİT'' DEMEK TERBİYESİZLERE,DÖNMEYENE ''DÖN'' DEMEK ACİZLERE,HAKEDENE ''GİT'' DEMEK ASİLLERE YAKIŞIR. |
| | |
| | #4 | |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: hayal alemınde_ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
-------------------- sımdı dustun elıme senın benım kulaklarımı cekersın ha ben senın her damarını ınce ınce dogramazmıyım Konu fenomen17 tarafından (04-11-2008 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi | |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hannibal serisinden esinlenirdim.. o neydi o beyin yedirme sahnesi booggk |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bende bütün tirnaklarini cekerdim ayak el ne varsa |
| | |
| | #7 |
| içi fare dolu bir odaya kapardım odaya birde kamera koyardım tüm fareler üstünde gezer ve onu yavas yavas yerlerken bende kameranın karsısına gecip güsel bir yemek yer ve bu güsel sahneyi izlerdim..... yapacagım en kücük işkence bu olurdu heralde ![]() | |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | demek ole wahsi ! ![]() ben de seni eline ve ayagina agirlik baglayip, keskin bir yere oturturdum ! ama ata binme pozisyonunda ! ve nickini soylettire soylettire agirliklarini 10 ar kg arttirirdim ! ![]() ta ki ortadan kesilene kadar ! haaaaa bundan once ayni iskenceyi senin gozunun onunde bi baskasi ile yapardim kendini iki parca hayal et diye ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Denizerosss Allahın sopası yok bak sabrın sonu bu olsa gerek ))önce dişlerini ve tırnaklarını tek tek sökerim. sonra sıra iç organlara geldi. bi yararım hemen ölmeyecek organları tek tek çıkarıp kendisine gösteririm. ölmeden önce böbrek dalak ciğer neye benziyordu görsün bu iyiliğimi de unutmasın ))Ne sadistim yahu ben sabah sabah kendi midem kalktı bunlara gerek yok. ben seni çenemle de ikiye bölerim |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | İçimdeki canavarı ortaya çıkarıcaksınız. ![]() Öncelikle tırnakların arasına çivi sokar ve ordan elektrik verirdim hemen ölmene izin vermezdi bu sonrasında saçlarını tek tek yolardım sonra iğne ile her telin deliğini kazardım her deliğe bir tamne tuz koyardım bir keçinin yanına bağlardım muhtemelen ölmezdin . sonra kafa derini yüzer seni solaryuma sokardım çok canın yanardı .. artık gücsüz kalan bedenin. öldür beni diye yalvarırdır.. solaryumda kafa derin yanarken göbeğine bir fare bırakır fareyinin üstüne bir celik kap kap kapar ve sabitlerdim solaryumda hem beynin yanarken aynı zamanda ısınan kabtan kurtulmaya calısacak olan fare iç organlarını parçalardı. |
| | |
| Reklamlar |