Halk arasında Karabasan, Tıp dilindede uyku felci diye adlandırılan olay.
Arkadaşlar cumartesi uyurken bir ses duydum sanki arı yadak sinek vızıltısı gibi sol kulağımda birden üstüme ayaklarımdan başlayarak bir şeyin çıktğını onun ağırlığını hissettim aman allahım neydi bu böyle gözüken bir şey yok ama ağırlığını hissediyorum sonra sol kulağıma arı vızıltısı gibi uzaklaşıp yaklaşan bir ses bir besmele çektim olmadı birdaha çektim üzerimden gitti. O neydi yada benden ne istiyordu hiç bilmiyorum.
Halk arasında Karabasan, Tıp dilindede uyku felci diye adlandırılan olay.
bende de oluyor ara sıra.hatta daha bikaçgün önce oldu.üzerime bir ağırlık çöktü.gözümü açmak istiyorum açamıyorum birde nefesim kesildi nefes alamadım.
bende de geçen hafta oldu ayaklarımdan tutup çevirdi, ayaklarımdan tutmadan önce bütün vücudumdan baştan aşağıya doğru enerjimi çektiğini hissettim, çevirirkende nas suresini okumaya çalıştım sonunu getiremedim, bağıramadım filan... bu da mı karabasan sizce?
bundan 5-6 ay once banada oluodu ama cok sukur artık olmuo yatarken euzu besmele cekip 3 nas 3 felak 3 ayetel kursi okuyup 3kerede euzu bikelimatillahittammeti min serri ma halak diyip yatıorum..
bana yıllar yıllar önce sabah ezanına doğru olmuştu, hiç ilgilenmedim. git başımdan şimdi seninle uğraşamam. eğer birdaha gelirsen ben sana musallat olucam haberin olsun bırak şimdi uyumak istiyorum dedim10 dk felan durup gitti, bir daha gelmedi..
HAYAT GÖKYÜZÜNDEN DÜŞEN BİR DAMLA SU GİBİYMİŞ
ne güzel bi yöntemmiş yaaa.bende mi yapsamki bidaha gelirse![]()
valla bilmem istersen bi dene.. belki sanada gelmez.. ben sabah kalktığımda bu manyakta neydi ne istiyordu acaba diye çok düşünmüştüm. hep söylerlerdi karabasan geliyor basıyor diye, ama o sırada çok uykum vardı kafam basmadı.. ilgilenmemiştim.. keşke neymiş diye baksaydım diye çok düşündüğüm zamanlar oldu, hatta yine gelir diye çok bekledim ama... malesef gelmedi.. benim kardeşim gelsin diye çok şeyler yaptı, güya gelince yakalayacaktıama onada gelmedi.
sanırım bu varlık böyle yaparak kendi nefsini rahatlatıyor..
demeye başladımbuda görünmeyen sapıklardan galiba
![]()
HAYAT GÖKYÜZÜNDEN DÜŞEN BİR DAMLA SU GİBİYMİŞ
hehehehehhhehe kardeşin yakalayınca bizede haber versin hep beraber saldıralım üzerineçok matraksın yaa.
![]()
bu gibi olaylar aslında normalleşti giderek.Daha neler var bilseniz. hiç korkmayın korkulacak bir şey yok. Düşünmeyin bile.