| | #1 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ruhumun olduğu yerde................
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() | Uyarı Arkadaşlar; katılımlarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler.. Fakat açtığımız konuların altına lütfen yazarını ekleyelim,yanlış anlaşılmalara sebep olmayalım... Defalarca yapılan uyarıları gözardı ediyorsunuz,lütfen biraz daha özen gösterelim olmaz mı?
__________________ inandığınız gibi yaşamazsanız,yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız. (Hz.Ömer r.a.) Ben hangi dilde sussam kalabalık olurum Biraz tekrar, biraz leke, tek hücreli endişe En heyecanlı yerlerime bulaşırdı aşk Tek kelimelik kitap, bulanık bir tercüme Zaten anlamış değilim şu hayat denen mecburiyeti Madem mecburiyet değil uyanıkken tüm bedenim Neden herkes uykuda Neden yerin altından ses gelmiyor epeydir Kaç kıyamet yaşamak bir küçük aşk ediyor |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 | |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: dünden , bugünden....
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Alıntı:
,;,,ve dahi ikinci uyarıyı da sevgili Dritanın ardından aynı cümleleri onaylayarak ben yapmış oluyorum arkadaşlar....Forumun düzeni ve konuların anlaşılabilirliği ve amacını aşmaması açısından lütfen uyarıları dikkate alınız... | |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: hayatın içinde.. Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | tşkler......
__________________ |
| | |
| Reklamlar |