mesajlarına
Burada üye profilini açınca ilk olarak neye bakarsınız?
Konu Lucky tarafından (21-04-2009 Saat 20:58 ) değiştirilmiştir.
mesajlarına
daha önce yazdıgım cevaplara veya sorularıma bakıyroum bu aralar çok orum olduda dualarla ılgılı.![]()
kişiliğini anlamaya çalışıyorum, fikir edinmek için...
cok bakmam ama bakarsam yorumlarına,sonrada yaşına.eger cok hoşuma giden yorum olursa yaşına bakıyrum.eger yası benden kucukse ve yorumu lezzetlıyse cok mutlu oluyorum.bu arada cok yaşlı degılım 25 yaşındayım![]()
bende yorumlara bakıyorum nasil bi fikre sahib diye merak ediyroum eğer benimle aynı fikirdeyse yaşına bakıyorum![]()
EĞER TAKARSAN GÖNÜL FİŞİNİ MEVLA HALLEDER HER İŞİNİ LA EDRİ.......
mesajlara bakarım
o anda eğer online ise o anda ne yaptığına bakıyorum. bide ona gelen profilindeki mesajları okuyorum.böylece insan ilşkileri hakkındada bilgi edinmiş oluyorum.
Açtığı konulara tabiki.Hangi konulara meraklı,hangi konularda sitede yer alan arkadaşları bilgilendirmek istiyor.Eğitici,öğretici,yol gösterici ,belkide birazda olsa rahatlatıcı,duygusal.
Açtığı paylaştığı tüm konulara bakarım.
Olmazsa olmaz Türkçeside iyi olmalı.
Mesajlar bazen yanıltabiliyor çünki konunun içeriğine göre bazen sinirlenebiliyoruz istemedende olsa söylemememiz gerekenler dile gelebiliyor.
Dedim;çok yalnızım..Dedin;Ben sana çok yakınım.(Bakara 186)
Dedim:Rabbim benim senden başka kimim var?Dedin;Allah kuluna kafi değilmi?(Zümer36)..