| | #1 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | uyku... merhaba arkadaslar hergün düzenli olarak zikirlerimi cekiyorum ama sonlara dogru yada bitirdikten sonra tatli bir uyku geliyor.Ve Cogu Zaman Bitirdikten Sonra Uyuyorum Zİkirleri Belli Bir Niyetle Yapiyorum.Sizce Nedendir.Konuyla İlgili Bİlincli Arkadaslar Cevaplarsa Sevinirim. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 | |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
dua ve zikirleri çekerken huşu hali oluyor, zaten olmalıda o teslimiyetin bizde yarattığı iç huzur da doğal olarak uyku halini yaşatıyor bir süre sonra, aynı durumu bende yaşıyorum, bence çok güzel en güzel uykularımı ibadetle süslediğim gecelerde yaşıyorum.
__________________ Günaha vesile olursanız sanmayın ki iyi niyetiniz bunu telafi eder, neye vesile olursanız ona ortak olursunuz.. (Bir Müslüman Kardeşden Alıntıdır..) | |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bilgilendirdiğin İçin Tesler.Benim kadar benden daha fazla takip ediyorsundur bazi yorumlar Cidden Bilinciszce Bunu Ben Algılıyorum .. Ve Yardım İstedim Belirttiğim Gibi. Hos Olmayla Alakasi Yok ...Teşler. |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | "Ve Cogu Zaman Bitirdikten Sonra Uyuyorum Zİkirleri Belli Bir Niyetle Yapiyorum" Bu şekilde oluyorsanız niyetinizin kabul olduğuna işarettir canım .Neye niyet ettiyseniz kabul olmuştur. |
| | |
| Reklamlar |