| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | uyku bağlayarak azap verme yolu. mrb arkadaşlar ben bunu uygulansın diye vermiyorum. sadece bunun mümkün olup olmadıgını öğrenmek için yorumlarınızı bekliyorum. öncelikle bekar bir genç kızın eğirdiği bir miktar pamuk ipliğini alıp 7 kat yapıyorsunuz. ardından (....) kere ihlas okuyup bir düğüm atıyorsunuz. ve düğümü atarken '' akadtü (ayşe binti fatma) kema akadtü hazza'' diyorsunuz ve bu suretle aynı şeyi yedi kere tekrarlıyorsunuz. bittikten sonra o kişinin birdaha gözüne uyku girmiyor tarifsiz acı çekiyor. bunu bozmak için düğümleri çözmek yeterlidir. ve bu formül 3 günden fazla sürdürülmemelidir . aksi halde o kişinin helakı olur diyor. (uyarması benden arkadaşlar hak etmemiş kişiye yapılmamalıdır çooook günah) |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | evet ama eğer bunu celp için yapacaksak 3 günde ne olur, o süre sonunda yine gider gelen kişi yok başka bir amaç hani birisine ceza vermek içinse yine anlamsız eğer düğümler çözülünce geçecekse ve süresi 3 günse kim isterki bunu insanların acı çekmesini istediğimden değil elbette yapılmasın böyle şeyler ama hem çok acı veren hem de kısa süreli bir tarif üstelik bu devirde genç bir kızın eğirdiği ipi nerden bulacağız
__________________ zafer sabırla, sevinç üzüntüyle, kolaylık da zorlukla beraberdir... |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | genç olsaydım inanın sizin için eğirirdim. yokmu tanıdığınız. rica edin
__________________ Rabbe dönen yüzler nurlanır. |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Zamansız mekansıZ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Ben bunu sanki uyuyan güzel masalından hatırlıyoruM
__________________ Fate NeveR EnDs |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: boyut içinde boyuttan,belki şuan yanınızda
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | bu insanları hayal güçleri ne kadar kuvvetli.oyusa hayallerle bir yere varamassınız bunuda unutmayın.bir işin temelinde haram varsa rahmet yoksa o işte asla huzur bulamassınız
__________________ En büyük ihanet,sırları ifşa etmektir!sırrı ifşa eden,cezasını,"sır"lardan uzak yaşamakla öder!."sır"lan ki sır tutasın!.sırların açılmasını istiyorsanız,"sır"saklamasını öğreniniz. |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | büyüyle uğraşmayınnnnn. |
| | |
| | #7 | |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
__________________ eğitim cahilliği alır eşşeklik baki kalır | |
| | |
| Reklamlar |