| ||||||
| Anketimiz: Uykunuz gelmezse ne yaparsınız? | |||
| Yatakda gözlerimi kapatıp koyun sayarım | | 0 | 0% |
| Anneme ninni söyletirim | | 0 | 0% |
| Televizyon seyreder yada radyo dinlerim | | 1 | 5,56% |
| Duş alırım | | 0 | 0% |
| Kitap okurum | | 1 | 5,56% |
| Uyku hapı alırım | | 1 | 5,56% |
| Yemek yerim yada bir içecek içerim | | 1 | 5,56% |
| Dışarı çıkıp yürüyüş yaparım | | 0 | 0% |
| Lahuti.com' a girerim | | 11 | 61,11% |
| Diğer | | 3 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler |
| | #1 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Türkiye
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | Uykunuz gelmeyince ne yaparsınız? Uyumanız gerekiyor, ancak uykunuz bir türlü gelmiyor. Uyumanın bir yolu olmalı. Kolay gelsin. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet yazdığımın benzerini ve tersini yapıyorsun şimdi.. |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Türkiye
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | Uykum kaçdı; şimdide gelmiyor. İki arada bir Lahuti.com' da kaldım. |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Şu duayı okurum uykum gelir. Allahümme gâretil'in nücum ve hedeetil uyûnu ente Hayyun Kayyûm lâ te'huzuhü sinetün ve lâ nevmün , Ya Hayyû Kayyûmu ehdi leylî ve enim aynî Anlami Allahım yıldızlar battı gözler sakinleşti Sen Hayyu Kayyumsun. Seni ne uyuklama ve ne de uyku tutmaz. Ey Hayyu Kayyum olan Allahım gecemi sakinleştir, gözlerimi uyut. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | anket sonçlarnda çoğnlk lahutiye girermmiş bnde öyle işrtledm grçktnde öyle zaten ben hep uykusuzm sabah ezanından önce uykum gelmiyo bu çok rahatsz edici uykum gelsn die sabah erken kalkıyorm ama yine aynı durum sanırm bende insomnia var |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | son zamanlarda bende olusan bir durum bütün grce uykum gelmiyor bir umutla yataga gidiyorum ama olmuyor dön dolas düsün saatlerce uyuyamiyorum cogu zaman bekliyorum sabaha kadar kendi kendime uyuyum diye basarili olamayinca uyku hapina bas vuruyorum ama hap alinca uyandigimda dayak yemis gibi oluyorum nedenini cözemedim ama gecer insallah |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ya kitap okur yada internette vakit geciririm..
__________________ Karda donuyorsun;şimdi uyku tatlı geliyor ama ölüyorsun... |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya arkdş uyku hapı alma bak onlar iyi değil atarax hapınımı alıyorsn o feciş dayak yemş gibi öyle yorgn hisettriyorki 2 gün kendine gelemiyorsun böyle acayp bişey |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 | |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
trimipramin neuraxpharm 50 mg doktor yazimi kafama göre kullanmiyorum ama yinede agir geliyor bana onun icin mecbur kalinca aliyorum cok sIk degil yani yakinda asicam hic ihtiyacim kalmiyacak umut ediyorum tabiki | |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: hayal alemınde_ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bende lahutu .com gırerım tabıkı fırsat olsa sabah kadr takılırım |
| | |
| Reklamlar |